Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

24 timers creme til ansigtet

Behøver du en dagcreme og en natcreme? Kan du ikke bare bruge en 24 timers creme til ansigtet? Få svaret her og få GRATIS guide til pleje af huden

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “24 timers creme til ansigtet”

Hej Mads 

En god 24 timers creme til ansigtet den må ikke være for fed og den må gerne være til den modne hud eller en dag og aften creme, kan du anbefale en, synes det er en jungle at finde rundt i. 

Kan til tider god få lidt lettere uren hud.

På forhånd tak

Med venlig hilsen 
Charina

Svar til: “24 timers creme til ansigtet”

Hej Charina

Well… nu placerer du mig lidt i et dilemma.

Jeg kan sagtens anbefale dig en creme, som du kan bruge 24 timer i døgnet. Det er Perfect Skin Moisturizer:

God 24 timers dagcreme – klik her

Den trænger hurtigt ind i huden, er fri for tilstoppende/fedtende olier og naturligvis fri for alle skadelige ingreidenser, såvel som fri for parfume og farvestoffer. Desuden PROPPET med anti-aging og anti-oxidanter, som er godt for en moden hud :) Du får desuden rigtig god pleje, reparerende ingreidenser og beroligende ingredienser til huden.

Perfect Skin Moisturizer er altså en virkelig lækker creme til ansigtet. Og opfylder alle de krav du efterspørger i en creme til pleje af din hud i ansigtet. Jeg kan lige tilføje at Perfect Skin Moisturizer bestemt også opfylder alle mine creme til en god creme til ansigtet.

MEN… 

Jeg vil dog alligevel anbefale dig blot at bruge ovenstående cremen om aftenen – og natten igennem. Også om dagen bruge Perfect Skin Day Protector.

Perfect Skin Day Protector har præcis samme gode ingredienser, som ovenstående – og plejer huden på præcis samme vis. Forskellen er dog, at du i Perfect Skin Day Protector får solfilter og dermed beskyttelse mod solens skadelige stråler. Og vil du virkelig passe på din hud, så bør du 365 dage om året – netop for at undgå de skadelige solstråler, som både ælder huden og kan give forskelige hudproeblmer.

Så for bedste pleje vil jeg anbefale dig

Perfect Skin Day Protector om dagen

Få Perfect Skin Day Protector her

Og… 

Perfect Skin Moisturizer om natten:

Få Perfect Skin Moisturizer her

Måske du ikke tænker at solbeskyttelse er nødvendigt. Dertil kan jeg så sige, at det er det. Solen er naturligvis super dejlig, men solen er også årsag til langt de fleste af vores hudproblemer. Først og fremmest er solen årsag til tidligere og hurtigere ældning af huden, hvilket du drastisk kan reducere ved blot at bruge solbeskyttelse. Desuden minimerer du KRAFTIGT risikoen for hudkræft, som er et større og større problem. Faktisk er hudkræft og mødersmærkekræft de to eneste kræftformer, som fortsat stiger i antal år for år. Og derfor bør vi virkelig tage solbeskyttelse alvorlligt.