Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

5 % eller 10 % Basiron

Hudpleje rådgivning og hudpleje tips får du gratis af Danish Skin Care. Behandling af akne og bumser med Basiron. Se mere her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “5 % eller 10 % Basiron”

Hej Mads jeg er en pige på 17 år der lige nu lider af mild akne.

det har været værre, men er blevet bedre efter jeg opsøgte en hudlæge. han henviste mig til at bruge basiron 10 % og det bruger jeg, men af en eller anden grund føler jeg ikke jeg kommer det helt til bunds.

min hud er meget lys og følsom, nogle gange er den både tør og uren.

pt har jeg faktisk mest uren hud på kinderne men det er sjældent at det er rigtig betændte, det kan det godt være men det mere når jeg har pillet og trykket. ellers er det bare bitte små røde knopper og rødme af pigmentfarve på kinderne, jeg vil ikke gi op.

ved ik om jeg skal fortsætte med basiron?
tror egentlig det virker meget godt så ved ik om det er måden jeg skal smørre det på og mængden der her er afgørende?

når jeg virkelig vil teste min hud står jeg og undersøger den i sollys og så ser jeg at det faktisk kun er få steder i mit ansigt der er helt glat og porcelænshud. men sys det er snyd for en af mine veninder har en perfekt hud og det vil jeg også!

jeg har bittesmå hudorme eller tilstoppede porer rundt omkring over det hele. men hud er ikke mere uren end at det virker forholdsvis glat men når jeg så “rammer” de få steder hvor den er heeelt glat kan jeg jo mærke forskel. og det er også tydeligt når jeg står med et spejl i sollys at alle de urenheder man ellers ikke lægger mærke til viser sig. og så er det jo man får lyst til at trykke dem ud.

nogle hudorme jeg trykker ud er gullige mens andre ikke er hudorme måske men sådan nogle hvide pletter , ved ikk om det er fedtpletter? de er hvide når man trykker dem ud, de virker ikke betændte. og så er der også det problem at der er små prikker typisk på næsen som ligner mikroskopiske hudorme men det er ik nogle man kan trykke ud det er bare mega grimt fordi det ligner at hudens porer ik er helt lukket. ses typisk i sollys fra siden når man kigger på fx næsen.

ellers vil jeg bare gerne vide hvad jeg skal gøre for at få min venindes babyhud, glatte silkebløde rene porcelænshud som ikke kræver en eneste dråbe foundation for at se perfekt ud men som ser lige så ren ud i sollys, eller i det hele taget i al belysning fordi den ikke bare som min synes okay ren men er 100 % og sund (:

undskyld hvis jeg har skrevet meget er bare lige forvirret og frustreret, .

Svar til: “5 % eller 10 % Basiron”

Kære Sakina

Mange tak for din mail og dit spørgsmål! Det er super trist, at du lider af dårlig hud. Og jeg er da rigtig ked af at høre, at du lider af akne.

Desværre ved vi ikke, trods flere tusinde undersøgelser, forskning med videre, hvorfor nogle mennesker har akne og bumser imens andre aldrig får det mindste uren hud.

Dog er det rigtig godt at høre, at du allerede er i behandling hos en hudlæge. Og basiron, som din læge har anbefalet, er helt sikkert også et fint lægemiddel mod akne. Basiron dræber effektivt akne-bakterierne. Jeg vil dog anbefale dig at tage en snak med din læge om dit manglende resultat. Lægen kan sikkert hjlælpe dig med svar eller måske hjælpe dig til anden behandling. Du kan også tage en snak med din læge om, hvorvidt du kan kombinere brugen af basiron med hudpleje. Hudpleje er godt til at berolige huden og mindske rødme, som mange med akne lider af – og vælger du f.eks. Danish Skin Care serien, så kan du også få behandling af ar. Mange med akne lider også af ar, så prøv at høre din læge om han kan anbefale du kombinerer din behandling af din akne med hudpleje.

De hvide pletter du fortæller om lyder som talgknopper som skal fjernes manuelt eller eventuelt ved brugen af en daglig BHA eksfoliering (Beta Hydroxy Acid/Salicylic Acid).

Jeg håber du kan bruge mit svar og jeg ønsker dig en fantastisk dag!