Danish Skin Care
– Skønhed med et smil

Få aflivet de 10 skøreste og mest “spild-af-penge” skønhedsmyter, som bliver omtalt igen og igen… uden at virke!

Få min guide nu

Verdens bedste skønhedstrick er et kæmpe smil!

– Mads Timmermann, stifter

Hvorfor Danish Skin Care?

Vi VED, at hudpleje er meget mere end bare hudplejeprodukter! God hudpleje handler om at pleje kroppen og have fokus på din udstråling og din energi.

Så er du klar til én gang for alle at vinke farvel til hudproblemer? Og ønsker du at sætte mere fokus på at få en smuk hud, en sund krop og en fantastisk udstråling? Så er du kommet til det rette sted. Og vi vil super gerne hjælpe dig! Hos Danish Skin Care er hudpleje selvpleje. Her finder du ingen smarte salgstricks. Her finder du i stedet hud(selv)pleje, som virker, så du kan være den bedste udgave af dig selv og fuld af sundhed, skønhed, selvværd, energi og smuk hud.

Præcis som dig så stræber vi efter at have en smuk hud, en sund krop og en fantastisk udstråling. Og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vores ypperste mål er at hjælpe dig med at elske dig selv og give dig flere smil på læben.

Se hvad andre siger om os
Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Mads Timmermann

Stifter og ekspert i smuk hud

Med Danish Skin Care får du perfekt hudpleje til behandling af bumser, hudorme og uren hud. Du får anti-aging, solbeskyttelse, behandling af rødme og ar – alt sammen samlet i én hudplejeserie.

Se hvad vores kunder siger om os

Danish Skin Care lever på grund af glade kunder, der elsker vores hudplejeprodukter.

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Lis Kjeldsen anmeldte Danish Skin Care d. 30/04/2018

Jeg har prøvet/testet Danish Skin Care’s nye produkt Loose Mineral Powder Foundation som fremover bliver mit foretrukne mærke. Den er nem at bruge og giver et naturlig udseende. Perfekt til min hud 50++, som har tendens til rødme, tørhed og lidt åbne porer. Dette nye produkt er en fantastisk nyhed til ens make-up – og fungerer super godt med min dagcreme fra Danish Skin Care :-D

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Mathilde Mackowski anmeldte Danish Skin Care d. 20/04/2018

Elsker det! Nemt hudpleje og nu også nemt makeup ❤️

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Ivalu Juhl Petersen anmeldte Danish Skin Care d. 12/04/2018

Har nu været kunde her i flere år. Det er helt klart med denne serie af produkter min hud har det bedst. Jeg stoler på Mads og hans team arbejder for at give flere mennesker en skønnere hud, så det er for mig pengene værd. Desuden er det noget af det bedste kundeservice jeg har oplevet. Og altid hurtig levering. Så mange tak for det, Danish Skin Care. Kan varmt anbefale jer.

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Julie Smalbro anmeldte Danish Skin Care d. 11/04/2018

Den løse pudder gør det nemt og let at arbejde ind i huden og lægger sig helt naturligt, nærmest som en lækker creme. Den har en god dækkeevne, som får huden til at se helt naturlig ud og den holder hele dagen. Det ser så naturligt ud, at man ikke kan se, at man har makeup på (der er to, der uafhængigt af hinanden, har sagt til mig, at de slet ikke kunne se at jeg havde det på, fordi det så så naturligt ud).

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Anja Petersen Storm anmeldte Danish Skin Care d. 11/04/2018

Min hud er så VILD med deres produkter, vil ikke kunne undvære det... Det er få produkter, men det er nok og de gør en forskel ved mig og min hud. TAK til jer Danish Skin Care!

Mor anmelder Danish Skin Cares produkter
Louise Monica Kieffer anmeldte Danish Skin Care d. 03/04/2018

For første gang har jeg fundet en makeup hvor jeg ikke føler jeg har makeup på🙌🏼 Den er lækker blød for huden, den er nem og lægge på, den er nem og supplere op hvis man skal en tur i byen og den giver min hud den glød den fortjener. Har igennem mange forskellige slags makeup, været ret så irriteret over min hud begyndte og skinne efter kort tid, som om den var fedtet. Men det oplever jeg ikke med denne makeup. Jeg har en del ar fra min acnetid som jeg synes den dækker rigtig flot. Dén og en mascara er det eneste jeg behøver i min “til daglig” makeup taske. Ligesom alle andre Danish Skin Care produkter, er den blevet uundværlig for mig!

Instagram

Vi tror på glæde. Og et glad selvbillede.

Join vores movement @danishskincare