Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Aktiv livsstil og hudproblemer

Har du en aktiv livsstil, som gør dig beskidt og svedig? Så er det utrolig vigtigt du har styr på din hudpleje! Få den perfekte hudplejerutine lige her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Aktiv livsstil og hudproblemer”

Goddag!

Har du måske nogle gode tips til militær verden og uren hud ? :-)
Jeg vil nemlig ikke have 8 forskelige produkter til min hud, det skal helt være enkelt og nemt. Mine overordnede bliver bare sure på mig, hvis jeg bruger alt for meget tid på min hudpleje! hehe. Jeg har været bumsefri i “næsten” et år.. Men efter jeg er startet i forsvaret, hvor jeg sveder næsten 24/7 er urenhederne kommet tilbage! Jeg sørger altid for at rense min hud morgen og aften, og jeg bruger heller ikke noget “sminke”! 

Men nu er jeg jo i forsvaret, så vi er jo meget aktive, bliver meget beskidte, er hele tiden svedige og så bruger vi jo også en del “militærsminke” (camouflage)! ;-)

Har du nogen gode råd til, hvordan jeg slipper af med mine urenheder?

Håber du vil hjælpe mig!

Med venlig hilsen
Yana

Svar til: “Aktiv livsstil og hudproblemer”

Hej Yana

Fedt, at du er i militæret – eller skal det! En aktiv livsstil er super cool! :-D Og en aktiv livsstil behøver ikke være lig med hudproblemer!

Og fedt du også er fan af det naturlige look – det er jeg bestemt også… og STOR fortaler for at hudpleje skal være enkelt! :-D

Du kan tro, at jeg har gode råd… 4 produkter – mere behøver du faktisk ikke… Heller ikke selvom du har en aktiv livsstil i forsvaret, og bruger meget “militærsminke”!

Du bruger 3 produkter om aftenen og 2 produkter om morgenen – rensen er den samme, så derfor består din hudpleje rutine kun af 4 produkter. Men med en meget aktiv livsstil,  som du nok har i forsvaret, kan det godt være du skal bruge lidt mere ansigtsvask og creme end du ellers ville. Men hudplejeserien vil i hvert fald have en super effekt på dine urenheder!

Og jeg har tilmed samlet flere funktioner i en og samme serie, så du får både solbeskyttelse, du får god pleje og næring til din hud + du får alle de vitaminer og mineraler din hud har brug for. Og naturligvis masser af anti-aging – og god behandling af bumser, urenheder og andre hudproblemer! :-D

Så skal du heller ikke slæbe på for mange kilo når du skal på militærøvelser! Og så vil dine overordnede forhåbentlig heller ikke være så meget efter dig!

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her: