Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

 • Nødvendige
 • Statistik
 • Marketing

Guide: Basiron mod bumser - anmeldelser og erfaringer

Er du i tvivl om Basiron creme mod bumser er det rigtige for dig? Så læs Mads Timmermanns erfaringer med Basiron mod bumser, hudproblemer og hudpleje!

Basiron mod bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Guide: Basiron mod bumser – anmeldelser og erfaringer

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Guide: Basiron mod bumser - anmeldelser og erfaringer”

Hej Mads

Jeg håber virkelig du kan hjælpe mig, for jeg kæmper virkelig med at slippe af med mine bumser!

Mange af mine veninder har desværre også bumser og uren hud! Så sidste gang vi alle var sammen, så snakkede vi en masse om, hvordan vi slipper af med vores bumser.

Nogle af veninderne bruger Basiron 5% eller 10% som deres forældre har købt på apoteket, andre har selv købt det på apoteket. Og de fleste syntes det virker godt mod deres bumser. Og mange har også læst rigtig gode anmeldelser.

Specielt fordi de syntes det er så billigt i forhold til hvad hudpleje koster!

Men jeg er virkelig i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for mig. Altså jeg har i hvert fald lært der hjemme, at lægemidler er noget som skal tages meget seriøst! Så selvom jeg gerne vil slippe af med mine bumser, så vil jeg jo gerne gøre det på den bedste måde. :-)

Så hvad er din erfaring med Basiron creme og hudpleje produkter?

Er spændt på at læse hvad du skriver! Jeg håber virkelig du kan hjælpe mig med at slippe af med mine bumser!

Kærlig hilsen

Sofie

Svar til: “Guide: Basiron mod bumser - anmeldelser og erfaringer”

Hej Sofie

Først og fremmest, vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, at Basiron mod bumser er et lægemiddel.

Basiron mod bumser findes som, en creme med 5% benzoylperoxid og en creme med 10% benzoylperoxid. Basiron kan også fås som en vaskegel. Ens for alle Basiron produkterne er, at det er lægemidler og derfor er det utrolig vigtigt, at du altid spørger din egen læge til råds inden du begynder at bruge Basiron mod bumser.

Selvom Basiron mod bumser er et håndkøbslægemiddel mod bumser og kan købes uden recept, så er der altså stadig tale om et lægemiddel.

– Og lægemidler bør altså kun bruges i samråd med egen læge!

Selvom jeg virkelig godt kan forstå, at du gerne vil gøre noget ved dine hudproblemer! Og at du gerne vil gøre alt for hurtigt, at slippe af med alle bumserne, så bør lægemidler altså kun bruges i samråd med egen læge.

Men selvfølgelig vil jeg gerne fortælle dig om mine erfaringer med Basiron creme, hudproblemer og hudpleje generelt

Du får altså svar på følgende punkter:

 • Hvad er Basiron creme mod bumser?
 • Min erfaring – Sådan slap jeg selv af med mine hudproblemer
 • Min løsning

Så fortsæt endelig med at læse Sofie, så bliver du lynhurtigt din egen ekspert i, hvordan du slipper af med hudproblemer, ved at bruge de rigtige hudplejeprodukter.

– Men HUSK! Når det kommer til Basiron og andre lægemidler mod hudproblemer som bumser, så SKAL du altså huske at snakke med din egen læge om! :-)

Hvad er Basiron Creme mod bumser?

Basiron 5% og Basiron 10% indeholder benzoylperoxid, som hæmmer og modvirker de bakterier der er i de små pustuler eller papler som opstår, når hudens talgkirtler bliver tilstoppede og betændte.

Hudproblemer som bumser og uren hud opstår, når der sker en ophobning af talg og døde hudceller, som huden ikke kan frastøde. Dette fører til hævede og røde bumser fyldt med betændelse og bakterier. Det er de bakterier som benzoylperoxiden i Basiron modvirker.

Grunden til at mange bruger Basiron mod bumser, skyldes blandt andet, at det er det eneste håndkøbslægemiddel mod bumser og uren hud.

Basiron er altså et håndskøbslægemiddel, som kan købes uden recept. Du kan derfor gå direkte ind på apoteket og købe det, uden at have konsulteret din læge.

Derfor er der mange, inklusiv dine veninder, som måske ser det som et nemt og billigt alternativ til hudpleje.

– Men det er altså rigtig vigtigt at man konsultere sin læge, inden du selv begynder at behandle dine hudproblemer! Ligesom det altid er vigtigt at læse og sætte sig godt ind i indlægssedlen som følger med alle lægemidler.

Grunden til at det er så vigtigt, at tage en god snak med sin læge og læse indlægssedlen er, at mange lægemidler er forbundet med bivirkninger.

Selvom Basiron kan være godt mod dine veninders bumser, så kan du selv være overfølsom overfor benzoylperoxid eller nogle af de andre aktive stoffer i lægemidlet. Der er også risiko for at du kan udvikle allergi og at der kan opstå en sviende og brændende følelse i huden.

– Ligesom Basiron kan afblege eller misfarve, ens hår og tøj, hvis cremen skulle komme i kontakt med det.

Når det er sagt, så er Basiron et rigtig godt produkt mod svære tilfælde af bumser og uren hud. Og i samråd med ens egen læge, kan det selvfølgelig have en god effekt mod bumser og uren hud.

Men produkt gør heller ikke mere end det, hvorfor det også er forkert, at sammenligne priserne for Basiron og gode hudplejeprodukter. Det ene er et lægemiddel og et behandlingsprodukt, det andet er forhåbentlig gode hudplejeprodukter.

For selvom Basiron fjerner bumserne, så vil huden ofte være efterladt med ar eller røde mærker, som Basiron altså ikke kan gøre noget ved.

Derfor syntes jeg det er forkert at dine veninder sammenligner Basiron og hudplejeprodukter når de taler om deres erfaringer med bumser. For selvom målet for produkterne som sådan er det samme, altså at slippe af med hudproblemer, så gør de det på vidt forskellige måder.

– Derfor vil jeg gerne fortælle dig, hvad der blev min løsning, på alle mine bumser og uren hud!

Min erfaring – Sådan slap jeg selv af med mine hudproblemer

Som du måske allerede ved, så kæmpede jeg også utrolig meget med bumser og uren hud, da jeg selv var teenager.

Lige meget hvad jeg gjorde eller prøvede, så var der intet som hjalp på mine hudproblemer. Og jeg var ellers igennem flere hundredevis af forskellige hudplejeprodukter, et væld af dermatologer og kosmetologer, ligesom jeg også prøvede en masse forskellige behandlinger. Jeg prøvede faktisk også basiron mod bumser.

– Jeg var virkelig fortvivlet! For som tiden gik, så fik jeg bare flere og flere bumser! Og det på trods af jeg brugte alle mine penge og min tid på at slippe af med mine bumser!

Men fortvivlelsen fik mig til at dykke ned i en masse bøger, undersøgelser og tekster om hudproblemer og hvad vi faktisk ved virker mod hudproblemer.

– Flere års jagt på viden om hud, hudproblemer og hudpleje, førte senere til at jeg skabte min egen hudplejeserie, og Danish Skin Care blev født.

Mit mål var at skabe en hudplejeserie fri for alkohol, parfume, farvestoffer og andre skadelige stoffer. Alt det jeg fjernede, erstattede jeg i sted med fantastiske ingredienser som plejer huden, beskytter huden og bekæmper hudproblemer.

– Under mit arbejde med at skabe og udvikle Danish Skin Care, gik det op for mig, hvor mange fejl jeg selv havde begået.

I min kamp mod mine bumser, havde jeg brugt alt for skrappe og for mange produkter, som kun gjorde problemerne endnu slemmere.

Så løsningen på mine hudproblemer, blev altså min egen hudplejeserie og en super simpel hudplejerutine.

Så samtidig med jeg løste mine hudproblemer med to produkter om morgen og tre produkter om aftenen, så fik jeg meget mere tid til at nyde livet! :-)

– Jeg stod ikke længere og kæmpede i timevis med min hud og et utal af dårlige hudplejeprodukter! :-)

Du kan sikkert sætte dig ind i, hvor glad jeg blev, for endelig at havde jeg fået lige præcis den hud jeg hele tiden havde ønsket mig!

Derfor gør jeg også så meget ud af, at dele alle mine erfaringer og viden, med dig og andre som kæmper med hudproblemer! For Ingen skal kæmpe med deres hudproblemer alene!

– Så jeg vil gerne give dig min løsning på dine hudproblemer! :-)

Min løsning

Hos Danish Skin Care har vi altid sagt NEJ til kemi, NEJ til parfume, NEJ til alkohol og NEJ til farvestoffer i hudplejeprodukter!

– Og jeg ville blive er super glad hvis du sagde JA til hudpleje, så du kan sige FARVEL til dine bumser.

Så lad os sammen sige JA til Perfeckt Skin Face Wash, Perfect Skin Day Protector, Perfect Skin Power Treat og Perfect Skin Moisturizer! :-)

Alle mine produkter er 100% fri for parfume, fri for farvestoffer, fri for skadelige kemikalier og irriterende ingredienser!

Mine hudplejeprodukter er fyldt med massevis af fantastiske ingredienser, aktiver, vitaminer og mineraler som er gode for din hud og din krop.

Resultatet er:

 • Hudplejeprodukter som virker mod bumser og en lang række af hudproblemer!
 • Hudplejeprodukter som giver din hud alt den næring og pleje den behøver!
 • Hudplejeprodukter som giver dig beskyttelse mod solen 365 dage om året!
 • Hudplejeprodukter som holder din hud sund og rask!
 • Hudplejeprodukter som reducere risikoen for pigmentforandringer, pigmentskader og rynker!
 • Hudplejeprodukter som er fyldt med anti-aging og anti-oxidanter!
 • Hudplejeprodukter som er fyldt med vitaminer og mineraler!

Og sidst men ikke mindst:

 • Hudpleje som er uden bivirkninger og som er skabt til at bekæmpe bumser, samtidig med at din hud beskyttes og plejes.

– Få Danish Skin Cares samlede hudplejeserie for maksimum hudpleje her:

Jeg håber du er blevet klogere på Basiron creme mod bumser og skulle du have glemt det (det håber jeg ikke du har), så husk at få dig en god snak med din egen læge, inden du begynder at bruge lægemidler mod hudproblemer.

– Og skulle du have lyst til det, så husk lige at tage en god snak med dine veninder også. :-)

Skulle du have lyst til at prøve min hudplejeserie, så tror jeg du vil blive overrasket over, hvor meget en daglig, mild og effektiv hudplejeserie fyldt med fantastiske ingredienser kan gøre for din hud.

– Og som en fantastisk bonus ved Danish Skin Cares hudplejeprodukter, så får du også den rigtige solbeskyttelse, massere af anti-aging, antioxidanter og mineraler. :-)

Se det er da hudpleje som vil noget! :-)

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar