Vi hader at prale!

Så på denne side, lader vi andre gøre det for os... Kunder, bloggers, youtubers, influencers, tv og ambassadører.

Før og efter historier

Én af vores bedste måder at markedsføre os på, er via vores mange glade kunders historier.

Til venstre: Før billede af teenager med bumser og uren hud i panden. Til højre: Efter billede af samme teenager uden bumser og uren hud.

Annette Kristine Poulsen

Skønhedsblogger, Beautyspace

Anette lavede en test af Danish Skin Care med Ida, som havde meget uren hud. Billedet til venstre er Ida før Danish Skin Care og længst til højre er resultatet efter 3 måneder.

Anette anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af teenager med bumser på kinderne og i panden. Til højre: Efter billede af samme pige uden bumser og med smukkere hud.

Malou

Fra uren hud til glade kunde

Malou havde mange bumser og afprøvede et Danish Skin Care hudplejesæt i 4 måneder. Hun blev meget glad!

Malou anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af teenager med bumser og uren hud i panden. Til højre: Efter billede af samme dreng uden bumser og uren hud.

Jonas

"Det var ventetiden værd!"

Jonas brugte vores Danish Skin Care hudplejesæt i 15 uger, og hans bumser og hud blev gevaldigt forbedret.

Jonas anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Join over 120.158 kunder og følgere

Herunder er et uddrag af kundehistorier, som vi har fået igennem tiden.

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Ivalu Juhl Petersen anmeldte Danish Skin Care d. 12/04/2018

Har nu været kunde her i flere år. Det er helt klart med denne serie af produkter min hud har det bedst. Jeg stoler på Mads og hans team arbejder for at give flere mennesker en skønnere hud, så det er for mig pengene værd. Desuden er det noget af det bedste kundeservice jeg har oplevet. Og altid hurtig levering. Så mange tak for det, Danish Skin Care. Kan varmt anbefale jer.

Glad bruger af Danish Skin Care Eksfoliering
Maria C. Pétursdóttir Bonde anmeldte Danish Skin Care d. 04/10/2017

Allerede efter ganske kort tid, kunne jeg se resultater. - Det var helt vildt! Kunne slet ikke forstå, at min hud ville kunne "klare sig" og blive glat og fin uden exfoliering - Og alt det andet, som jeg kørte rundt i ansigtet før! En virkelig dejlig fornemmelse, og ganske enkelt👍 Jeg er PJATTET med det💙

Glad og trofast Danish Skin Care kunde
Sarah Søe anmeldte Danish Skin Care d. 06/12/2017

Jeg ELSKER Danish Skin Care produkter! Jeg begyndte at bruge produkterne for 6 år siden, hvor jeg inden for to uger så og mærkede en tydelig forskel i min hud! Har jeg haft et problem har DSC altid stået til rådighed til at hjælpe og jeg har endda oplevet, at de har anbefalet andre produkter end deres egne, hvis de har ment, at det kunne hjælpe. Den slags ærlighed ser man ikke hos mange firmaer! 😮 Servicen er virkelig i top og derfor anbefaler jeg også altid DSC til mine venner, når de spørger til hudpleje! 🤗 Tak DSC for jeres fantastiske service og vidunderlige produkter!

Bruger af Danish Skin Cares hudplejeprodukter anmelder hudplejeprodukter
Rikke Laulund Valbjørn Henriksen anmeldte Danish Skin Care d. 21/04/2017

Mads og hans team har virkelig reddet min hud. Var en af dem der aldrig havde en bums da alle mine jævnaldrende døjede med dem,og jeg var lykkelig. Lige indtil jeg blev 19-20 år, hvor jeg begyndte at få teenage hud. Bumser, hudorme, rødme, hævelser og senere ar (pilfinger). Jeg prøvede alt, og var så ked af det. En dag da jeg igen igen googlede fjernelse af hudorme, dukkede dsc op på min skærm. Fuld af skepsis bestilte jeg. Og det var den bedste beslutning ever. Min hud er mere ensartet, ensfarvet og blød. Har kun en enkelt eller 2 bumser/hudorme i ny og næ, og mine ar er mindre synlige. Har ikke haft så pæn hud siden jeg var teenager. Er gået fra at skulle dække mig med foundation hver dag, til at kan undvære helt. Anbefaler produkterne til alle. TAK!

Glad bruger af Danish Skin Care hudplejeserien
Helle Zoll Palsson anmeldte Danish Skin Care d. 02/08/2017

Det er lidt som et første hjælps kit til huden 🙂 - der har haft så kæmpe effekt på min meget urenehud, fuldstændig uundværlig 😁 - mange års flakken rundt i produkter, havde fået mig til at tvivle på om der overhovedet fandtes noget for en hud som min. Dette har ikke kun hjulpet på min hud men også mit selvværd fordi med min urenehud gemte jeg ofte mit ansigt fordi jeg var så flov 🙂

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Anne-sofie Bredahl Frederiksen anmeldte Danish Skin Care d. 14/04/2017

Jeg elsker jeres hudplejeprodukter fordi jeg ved at det gør underværker for min hud 👌🏻😱 Jeg får næsten aldrig bumser fordi jeg bruger Danish skin Care. 🤘🏻 Jeg har i 2017 anbefalet DSC til rigtig mange fordi jeg synes det er sååå fantastisk 💗 Hele familien bruger det også.

Elsker Danish Skin Cares dagcreme med solfaktor
Line Søborg anmeldte Danish Skin Care d. 09/03/2017

Helt fantastisk ❤️. Min hud har hele mit liv været som olie, og nu efter 4 måneder er den helt normal. Jeg kommer aldrig til at bruge andet.

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Lis Kjeldsen anmeldte Danish Skin Care d. 30/04/2018

Jeg har prøvet/testet Danish Skin Care’s nye produkt Loose Mineral Powder Foundation som fremover bliver mit foretrukne mærke. Den er nem at bruge og giver et naturlig udseende. Perfekt til min hud 50++, som har tendens til rødme, tørhed og lidt åbne porer. Dette nye produkt er en fantastisk nyhed til ens make-up – og fungerer super godt med min dagcreme fra Danish Skin Care :-D

Fast bruger og FAN af Danish Skin Care
Sabrina Antonia Kvistorf anmeldte Danish Skin Care d. 02/11/2016

Jeg elsker elsker elsker hver og en i sættet til tør hud🙌 😍 Det er der bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg vil ALDRIG undvære det 👏🏼 Tak for jer 🙏

Super tilfreds Danish Skin Care forbruger
Signe Wognsen anmeldte Danish Skin Care d. 30/12/2017

Jeg bruger jeres produkter hver dag, og jeg kan i den grad se en forskel..! Min hud har aldrig været flottere og ikke mindst sundere.. ☺️☺️👌👌 Godt nytår til DSC teamet 🎉🎆🍾

Brug for mere? Se flere anmeldelser her

Vi er kendt og elsket

Vi er kendt fra medierne og de mange bloggers / youtubers / influencers, der elsker vores produkter.

Shannon Harris

22. november 2017

GO' Morgen Danmark

25. december 2016

Jasmin Lind

4. august 2017

Shannon Harris

23. marts 2017

Ambassadører

Vi elsker når folk er så glade for os, at de ikke kan lade være med at fortælle om Danish Skin Care til andre. Her er nogle af vores ambassadører.

Håreksperterne Rasmus og Emil er passionerede fans af og ambassadører for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Slikhaar brødrene Rasmus og Emil

Instagram

"Simpelt og lækkert hudpleje! Vi elsker det."

Personlig træner Celestine Maria er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Celestine Maria

Instagram

"Jeg er blevet SINDSSYGT glad for Perfect Skin Power Treat!! Den er for awesome! Den vildeste forskel er faktisk ensartetheden i min hud - hvis jeg får 'pillet' er jeg ikke rød lige så længe som tidligere; jeg heler langt hurtigere. Så vildt!"

Sanger og blogger Bryan Rice er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Bryan Rice

Instagram

"Det er blevet et fast ritual, morgen og aften, og når solen skinner, at smøre Danish Skin Care i mit ansigt. Aldrig før har min hud været så nem som efter jeg opdagede det!"

Blogger og kostvejleder Sofia Saidana er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Sofia Saidana

Instagram

"Danish Skin Care fjernede mine bumser og urene hud."

Juice og livsstils ekspert Mads Bo er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Mads Bo

Instagram

"Udover et væld af næringsstoffer fra planteriget, har jeg sideløbende brugt kvalitetsprodukterne fra Danish Skin Care, og jeg er mega glad for dem."

Sundhedsekspert og stifter af Glad Livsstil er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Julie Retbøll Eriksson

Instagram

"Jeg er super glad for at min hudplejerutine med Danish Skin Care er så enkelt at bruge – og ha' med i træningstasken."

Stifter af Sinful Mathilde Mackowski er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Mathilde Mackowski

Instagram

"Jeg har haft så mange hudproblemer og prøvet virkelig mange forskellige mærker inden for hudpleje. Min hud har aldrig været flottere som efter jeg startede med Danish Skin Care. Jeg kommer aldrig til at skifte til et andet mærke."

Proffesionel blogger og ekspert i sociale medier Thomas Bigum er passioneret fan af og ambassadør for Danish Skin Care anmelder hudplejeprodukterne

Thomas Bigum

Instagram

"Jeg frygtede sgu lidt, at mit køb blev den slags, der står og samler støv i toiletskabet. Men resultaterne kom så hurtigt, at Danish Skin Care står fremme på min vask hele tiden."