Vi hader at prale!

Så på denne side, lader vi andre gøre det for os... Kunder, bloggers, youtubers, influencers, tv og ambassadører.

Før og efter historier

Vores bedste måde at markedsføre os på, er via vores mange glade kunders historier.

Til venstre: Før billede af teenager med bumser og uren hud i panden. Til højre: Efter billede af samme teenager uden bumser og uren hud.

Annette Kristine Poulsen

Skønhedsblogger, Beautyspace

Anette lavede en test af Danish Skin Care med Ida, som havde meget uren hud. Billedet til venstre er Ida før Danish Skin Care og længst til højre er resultatet efter 3 måneder.

Anette anbefaler:

Perfect Skin Power Treat

Køb produktet her

Til venstre: Før billede af teenager med bumser på kinderne og i panden. Til højre: Efter billede af samme pige uden bumser og med smukkere hud.

Malou

Fra uren hud til glade kunde

Malou havde mange bumser og afprøvede et Danish Skin Care hudplejesæt i 4 måneder. Hun blev meget glad!

Malou anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Til venstre: Før billede af teenager med bumser og uren hud i panden. Til højre: Efter billede af samme dreng uden bumser og uren hud.

Jonas

"Det var ventetiden værd!"

Jonas brugte vores Danish Skin Care hudplejesæt i 15 uger, og hans bumser og hud blev gevaldigt forbedret.

Jonas anbefaler:

Samlet sæt

Køb produkterne her

Vi lader videoerne tale...

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Siger en video så mere end tusind billeder?

Marie Louise

7. maj 2019

Rikke

19. september 2018

Shannon Harris

22. november 2017

GO' Morgen Danmark

25. december 2016

Anette

3. maj 2019

Line

9. januar 2019

Stine

1. maj 2019

Naja

29. januar 2019

Jasmin Lind

4. august 2017

Shannon Harris

23. marts 2017

Tina

7. september 2018

Natasa

15. februar 2019

Join over 178.796 kunder og følgere

Herunder er et uddrag af kundehistorier, som vi har fået igennem tiden.

Kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Lis Kjeldsen anmeldte Danish Skin Care d. 30/04/2018

Jeg har prøvet/testet Danish Skin Care’s nye produkt Loose Mineral Powder Foundation som fremover bliver mit foretrukne mærke. Den er nem at bruge og giver et naturlig udseende. Perfekt til min hud 50++, som har tendens til rødme, tørhed og lidt åbne porer. Dette nye produkt er en fantastisk nyhed til ens make-up – og fungerer super godt med min dagcreme fra Danish Skin Care :-D

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Mathilde Mackowski anmeldte Danish Skin Care d. 20/04/2018

Elsker det! Nemt hudpleje og nu også nemt makeup ❤️

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Ivalu Juhl Petersen anmeldte Danish Skin Care d. 12/04/2018

Har nu været kunde her i flere år. Det er helt klart med denne serie af produkter min hud har det bedst. Jeg stoler på Mads og hans team arbejder for at give flere mennesker en skønnere hud, så det er for mig pengene værd. Desuden er det noget af det bedste kundeservice jeg har oplevet. Og altid hurtig levering. Så mange tak for det, Danish Skin Care. Kan varmt anbefale jer.

Ung kvinde anmelder Danish Skin Cares produkter
Julie Smalbro anmeldte Danish Skin Care d. 11/04/2018

Den løse pudder gør det nemt og let at arbejde ind i huden og lægger sig helt naturligt, nærmest som en lækker creme. Den har en god dækkeevne, som får huden til at se helt naturlig ud og den holder hele dagen. Det ser så naturligt ud, at man ikke kan se, at man har makeup på (der er to, der uafhængigt af hinanden, har sagt til mig, at de slet ikke kunne se at jeg havde det på, fordi det så så naturligt ud).

Anmeldelse af Danish Skin Cares produkter
Anja Petersen Storm anmeldte Danish Skin Care d. 11/04/2018

Min hud er så VILD med deres produkter, vil ikke kunne undvære det... Det er få produkter, men det er nok og de gør en forskel ved mig og min hud. TAK til jer Danish Skin Care!

Mor anmelder Danish Skin Cares produkter
Louise Monica Kieffer anmeldte Danish Skin Care d. 03/04/2018

For første gang har jeg fundet en makeup hvor jeg ikke føler jeg har makeup på🙌🏼 Den er lækker blød for huden, den er nem og lægge på, den er nem og supplere op hvis man skal en tur i byen og den giver min hud den glød den fortjener. Har igennem mange forskellige slags makeup, været ret så irriteret over min hud begyndte og skinne efter kort tid, som om den var fedtet. Men det oplever jeg ikke med denne makeup. Jeg har en del ar fra min acnetid som jeg synes den dækker rigtig flot. Dén og en mascara er det eneste jeg behøver i min “til daglig” makeup taske. Ligesom alle andre Danish Skin Care produkter, er den blevet uundværlig for mig!

Kunde er vild med Danish Skin Care produkterne
Birgitte Andersen anmeldte Danish Skin Care d. 08/03/2018

Det er nogle fantastiske produkter, som jeg med glæde bruger fordi de virker 👍🤞🎆

Kæmpe fan af Danish Skin Care serien
Anne Helene Schiøth anmeldte Danish Skin Care d. 15/02/2018

Det er det eneste der virker til min hud! Jeg er vild med det!

Glad bruger af Perfect Skin Day Protector
Karen Thingstrup anmeldte Danish Skin Care d. 08/02/2018

Så SKØNT! Er især vild med at alle produkter er parfumefri og at der er solfaktor i dagcreme.

Fan Elsker Danish Skin Care produkterne
Kathrine Maria Thorsen anmeldte Danish Skin Care d. 01/02/2018

Jeres hudplejeprodukter er fantastiske og mine talgknopper på kinderne er forsvundet 😍👌🏻❤️

Brug for mere? Se flere anmeldelser her

Vores fantastiske kunder og deres #danishskincare

Vi elsker når vores kunder fra hele verden spreder vores produkter på de sociale medier!

hudpleje test badeværelse forbrug
instragram hudpleje test

belle.et.feminine

56.317 følgere

test hudpleje solskin dagcreme
hudpleje test pige hudplejesæt

emilydarret

783 følgere

test blogger hudpleje anbefaling
mode skønhed hudpleje skønhedsindustrien

scandinavianfashions

184.578 følgere

hudpleje fan test forbruger
hudpleje test anbefaling kvinde

katrinenielsen_

1.511 følgere

test resultat Danish Skin Care anbefaling
Test anbefaling hudpleje

milla_aske

626 følgere

Danish Skin Care glade kunder
Glad Danish Skin Care kunde

soulaayma

4.646 følgere

Amazing Body Treat test fan hudpleje
hudpleje test anbefaling

isabellapernille

1.047 følgere

test Perfect Skin Day Protector
fan test hudpleje

choltze

1.495 følgere