Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Bumser og ansigtsbehandlinger

Betaler du mange penge for ansigtsbehandlinger som ikke virker? Du er ikke alene! Der mange som dagligt betaler mange penge for ansigtsbehandlinger som ikke løser deres hudproblemer som bumser! Bliv din egen ekspert i smuk og sund hud, så får du et vedvarende resultat og du undgå at blive snydt!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Bumser og ansigtsbehandlinger”

Hej Mads og resten af Danish Skin Care

Jeg har vedhæftet et foto af min hud, så i kan se mine hudproblemer.

Har i nogen gode forslag til produkter jeg kan bruge? Eller er jeg nødsaget til at fortsætte med dyre ansigtsbehandlinger for at holde mine hudproblemer nede?

Jeg har prøvet en del forskellige mærker, produkter og behandlinger både fra kostmetologer, lægen, matas med mere, men uden den helt store nytte… :-(

Venlig hilsen
Camilla

Svar til: “Bumser og ansigtsbehandlinger”

Hej Camilla

Du kan tro jeg gerne vil hjælpe dig Camilla! På fotoet ser det ud til at din hud er plaget af en kombination af irritation, ar og bumser. Dine bumserne ligner at, de er af typen pabler, altså bumser som IKKE må trykkes og aldrig rigtigt bliver til rigtige bumser. Oftest føles de som ømme “knopper”.

Først og fremmest vil jeg fraråde dig ALT brug af ansigtsbehandlinger og masker!!! Det er ALT for hårdt for din hud, som allerede er tydeligt irriteret… Desuden får du langt bedre pleje ved at behandle din hud dagligt og med milde men effektive hudplejeprodukter!

Ansigtsbehandlinger og masker kan sammenlignes lidt med kun at spise sundt en gang om ugen – vi ved alle at det er langt bedre at fokusere på en sund kost hver dag, end at tage en kur 1 gang årligt… :-) Sådan har huden det også. Huden vil langt hellere have daglig pleje, som er skånsom og uden parfume, alkohol eller andre skrappe ingredienser! Så drop ansigtsbehandlinger, masker og scrubs! :-)

Og derfor vil jeg KLART anbefale dig, at komme igang med Danish Skin Care serien. Jeg tror du vil blive overrasket over, hvor super effektiv og skånsom mine hudplejeprodukter vil være for din hud.

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Samtidig vil jeg KRAFTIGT anbefale dig at droppe alle former for komælks produkter! Komælk og mælkeprodukter er nemlig den eneste fødevare, som direkte er årsag til bumser. I hvert fald bør du prøve at droppe komælk og mælkeprodukter i 30 dage, så du kan se hvor stor en effekt det kan have på din hud. :-D

Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få en multivitamin kur, for lige at være sikker på at dine depoter er fyldt helt op, så du ikke går og mangler vitaminer… Sørg for at få en multivitamin kur med både Jern og D-vitamin. :-)

Samtidig kan det være en rigtig god ide, at tage forbi en helsekost forretning (desværre er det ikke alle apoteker som har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af.