Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Anti-aging

Vil du gerne give din hud den bedste pleje, beskyttelse og forkælelse? Det forstå vi godt! Læs mere om anti-aging og solbeskyttelse her.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Anti-aging”

Hej Mads

Når der står anti-aging på et produkt, betyder det blot at der er solfaktor i?
 
Måske du kunne uddybe lidt eller guide til nogle gode produkter?

Venlig hilsen
Maibritt

Svar til: “Anti-aging”

Hej Maibritt

Det hurtige svar er NEJ!

Er der solbeskyttelse i et produkt, så skal det fremgå som “solbeskyttelse” – nogle gange står der SPF også et tal, som fortæller om den faktor. Det kunne være SPF 15, som er det faktor tal du bør bruge i ansigtet.

For at være helt sikker på at have den bedste solbeksyttelse, så skal der dog fremgå af produktet eller salgtekst at produktet har UVA/UVB solfilter – SPF siger nemlig kun noget om UVB filteret – og vigtigst er det faktisk med UVA filteret.

 – Læs mere om solbeskyttelse her:

Anti-aging er en række ingredienser, som hjælper huden til at modvirke rynker og desuden hjælper huden til at være sund og klar til at bekæmpe problemer. Kan sammenligne antiaging lidt som at sige vitaminer og mineraler, som også er vigtige at fokusere på for en god hudpleje.

Anti-aging er mange forskellige ingredienser – og der er det vigtigt at fokusere på flere forskellige kilder til anti-aging. Kan sammenlignes lidt med sund kost. Du ved nok at skal du spise rigtig sundt, så skal du spise varieret – og ikke bare én sund ingrediens. Samme gælder det med antiaging, her skal man også have anti-aging af mange forskellige typer, for at beskytte huden bedst og dermed effektiv modvirke rynker

 – Læs mere om behandling med anti-aging her: