Antioxidanter er beskyttende for huden!

Antioxidant ingredienser er god til at forhindre ældning af din hud. Få guide til hudpleje med antioxidanter og minimer rynker

antioxidant
Forside / Blog / Pleje / Antioxidanter er beskyttende for huden!

Din hud er et levende organ, der dagligt udsættes for skader fra miljøet, din kost, ja selv den luft du indånder. Dette kaldes også for frie radikaler. Antioxidanter beskytter din hud og minimer rynker i huden.

Du kan dramatisk mindske denne naturlige nedbrydning ved at bruge hudplejeprodukter, der er fyldt med anti-aging, i form af de såkaldte antioxidanter. Dette vil uden tvivl holde rynkerne og andre ældningstegn på afstand.

Når det kommer til at minimere alderdomstegn såsom rynker, så er antioxidant ingredienser de absolut vigtigste at sætte fokus på. Både i forhold til kost, men især også i forhold til hudpleje med antioxidant ingredienser.

Fyld din hud med antioxidanter

I stedet for at lede efter dén ene mirakel-antioxidant, bør du blot sikre dig at dine hudplejeprodukter er fyldt med en kombination af flere forskellige antioxidanter.

Tænk på dette, ligesom med din kost. Istedet for kun at spise blåbær (selvom de er utroligt sunde), bør du få en blanding af mange forskellige sunde fødevarer (antioxidanter), for at kunne leve. Det samme gør sig altså gældende med dine hudplejeprodukter.

Danish Skin Cares hudplejeprodukter indeholder både A-, B-, E-vitamin og grøn te for at tilføre din hud en bred vifte af antioxidanter.

Husk solbeskyttelse

Næst efter antioxidant ingredienser, så er solbeskyttelse vigtigt i kampen mod rynker. Eller rettere sagt i kampen for at mindske rynker og begrænse tidlig ældning af huden. Du kan ikke undgå rynker og ældning, men du kan gøre mange tiltag for at minske tidlig ældning – og de synlige tegn, som rynker er.

Læs nærmere om god solbeskyttelse her

I kampen mod rynker, så vil du ogås få stor glæde af at læse guide “kuren mod rynker” – her får du massevis af tips og trick til behandling af rynker. Du får også en noget grundigere forklaring om antioxidant ingredienser, end du har fået her.

Træt af kedelig hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar