Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Ar og børnesår

Har du fået ar efter børnesår? Undgå at begår fejl og følg i stedet vores hudpleje guide! Så slipper du af med de uønskede ar og får en flot ensformig hud.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Ar og børnesår”

Hej Mads

Jeg har været så uheldig at blive ramt af et børnesår tilbage i marts, hvor jeg efterfølgende har fået nogle små ar. Der er et ar der er lidt større og lidt dybere end de andre, som jeg har plejet hver dag siden starten af maj. Jeg har plejet det med BioOil og en dermarulle for det meste, samt prøvet diverse cremer. Det er først nu jeg faktisk begynder at kunne se nogle positive resultater, men jeg er bange for at såret næsten er for dybt til at blive bedre end som det ser ud nu. 

Jeg har snakket meget med mine forældre omkring behandling af aret, som f.eks. laserbehandling – men jeg foretrækker en kur hvor jeg selv behandler arret tålmodigt med gode hjælpemidler. Så jeg søger i bund og grund rådgivninger til nogle gode produkter som jeg kan bruge til min behandling. Jeg har gået og overvejet jeres fine produkter som jo har fået ret gode anmeldelser :-). Jeg har kigget lidt på “Perfect Skin Power Treat”, og ville høre om den evt. kunne hjælpe? Og vil den hjælpe med at fjerne et dybt ar, så meget som muligt? 

Jeg har ikke været til en hudlæge endnu, men jeg vil nu lige prøve at spørge jer først! :)

Andre anbefalinger ville også være lækkert!

Håber på at høre fra jer!

Hilsen Alexander

Svar til: “Ar og børnesår”

Hej Alexander

Hvor er jeg da virkelig enormt ked af at høre, at du har været plages af børnesår – og nu er efterladt med nogle ar. Og jeg vil da utroligt gerne hjælpe!

Først og fremmest vil jeg på det kraftigste fraråde dig at fortsætte med dermaroller. Dermaroller er ikke videnskabeligt bevist til at kunne hjælpe huden, men alt forskning jeg nogensinde har læst om behandling af ar konkluderer at skade på huden virkelig ikke er vejen frem. Og en dermaroller laver jo netop huller i huden, og dermed skade på huden. Så det må jeg på det kraftigste fraråde dig at fortsætte med dermaroller.

I forholdt til alternativ behandling, så er laser nok det som vil give dig det bedste og hurtigste resultat – det er dog også en temmelig hård omgang, og dyrt kan det også blive hvis arret skal fjernes helt.

Ellers kan jeg – som du også selv nævner – anbefale dig Perfect Skin Power Treat, da den indeholder salicylsyre. Salicylsyre er GENIALT til at fjerne ar og løse pigmentskader også efter børnesår… Så jeg vil på det kraftigste anbefale dig at komme i gang med Perfect Skin Power Treat. Første måned bør du nøjes med at bruge produktet én gang dagligt, om aftenen, i hele ansigtet… men efter 1 måned kan du godt trappe op. Så du også bruger produktet om morgenen – om morgenen skal du dog kun bruge produktet på selve arret.

Således at du efter én måned får én daglig behandling af hele ansigtet, for at undgå farve forskelle på huden. Og en daglig behandling, om morgenen, kun på arret :-)

Desuden vil jeg virkelig anbefale dig at komme i gang med resten af Danish Skin Care serien. A-vitaminen i vores cremer er en af de absolut bedste ingredienser til at reparere ar i huden og genopbygge huden. Præcis ligesom e-vitamin er super godt mod ar. Desuden får du i dagcremen solbeskyttelse af din hud, hvilket måske må være den vigtigste ingrediens i forhold til succesfuld fjernelse af ar – solen farver nemlig let huden i arret, således at du måske på sigt får fjernet arret, men så har en mørk plet i stedet… og det er jo ikke det du ønsker!

Så ja, jeg vil klart anbefale dig hele serien!

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Du kan desuden læse langt mere om korrekt behandling af ar og fjernelse af ar fra huden på nedenstående link:

– Sådan fjerner du ar i huden