Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Behandling af ar fra bumser på ryggen

Der findes mange produkter og behandlingsformer som lover at fjerne bumser og skader i huden som ar fra bumser. Mange af behandlingsformerne som laser, dermaroller eller scrubs, er dog ofte alt for hårde mod huden. Er du i tvivl? Bliv klogere på behandling af ar fra bumser og få en smukkere hud!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Behandling af ar fra bumser på ryggen”

Hej Mads

Jeg skriver til dig, fordi jeg har mange bumse ‘’ar’’ på ryggen. Jeg har mørkhud og har ingen bumser i mit ansigt. Jeg har haft problemer med bumser i snart 7 måneder. Jeg har prøvet alt men jeg kan ikke rigtig finde en løsning på mit hudproblem. Så jeg ved ikke hvordan jeg slipper af med bumserne og de ar de efterlader! Jeg skammer mig over min ryg, og jeg har ikke lyst til at vise min krop frem, jeg synes den er meget grim! :-( Mit problem er ikke kun på ryggen, jeg får også mange bumser og ar på min brystkasse.

Hvad gør jeg i min situation? Jeg håber virkelig du kan hjælpe mig Mads, for jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal løse mit hudproblem.

Bedste hilsner
Fatou

Svar til: “Behandling af ar fra bumser på ryggen”

Hej Fatou

Selvfølgelig vil jeg da super gerne forsøge at hjælpe dig! Jeg er virkelig ked af, at du har skulle kæmpe så længe med bumser og ar, på ryggen og brystet! Ingen skal kæmpe med deres hudproblemer alene og heldigvis er hudproblemer noget som kan løses! Du skal i hvertfald vide Fatou, at du intet har at skamme dig over, og med mine råd, er jeg sikker på du nok skal få den hud du selv ønsker.

Selvom dine bumser sidder på ryggen og brystet, så er behandlingen af dine bumser ikke anderledes, end hvis du var angrebet af bumser i ansigtet. Så mit råd til dig, består af tre produkter og selvom alle produkterne er milde, så er de super effektive til at bekæmpe dine bumser og ar fra bumser! :-)

Jeg vil anbefale dig 3 produkter:

Amazing Body Wash – Er din fantastiske kropsvask, som du bruger til at vaske din hud med, når du er i bad. Amazing Body Wash fjerner effektivt snavs, skidt, sved og lugt! Den holder din hud ren uden at udtørre den.

Perfect Skin Power Treat – Dit fantastiske behandlingsprodukt med salicylsyre. Det renser din hud i dybden, mindsker rødme og irritation! Samtidig er Perfect Skin Power Treat fantastisk til at bekæmpe og reducere ar i huden. Brug det når din hud er tør efter bad. Fordel det på huden og lad det trænge ind i løbet af 1-2 minutter, før du behandler din hud med en god creme.

Perfect Skin Moisturizer – Din creme, som du smører ovenpå Perfect Skin Power Treat. Perfect Skin Moisturizer indeholder blandt andet E-vitamin og A-vitamin, så du effektivt kan reparere huden og slippe af med dine ar.

Brug disse tre produkter dagligt, når du er i bad, så vil du effektivt pleje din hud og effektivt bekæmpe dine bumser og ar fra bumser.

 – Læs mere om behandling af ar her:

Jeg vil også lige nævne, at behandling af ar og ar fra bumser er en langsommelig proces! Der findes desværre intet quick fix. Du skal derfor lige sørge for at væbne dig med tålmodighed. Du vil ikke opleve et synligt resultat det første måned, men i løbet af nogle måneder vil du begynde at se gode resultater! Det er jeg helt sikker på. :-)

Samtidig kan det være en rigtig god ide, at tage forbi en helsekost forretning (det er desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at reparere huden – og det kan din hud kun have glæde af.

Håber mine råd løser dit problem Fatou! og er du i tvivl om noget, så skriv endelig igen. :-)