Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

13 år og bumser

Urenheder og bumser i huden og bumser ved teenagere kan behandles. Danish Skin Care rådgiver GRATIS i behandling af bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “13 år og bumser”

Hej Mads(:

Jeg er en pige på 13 år.(: Jeg for hele tiden bumser, selvom jeg dyrker 10-12 timer sport om ugen, spiser slet ikke slik, drikker masser af vand, og bruger alle mulige produkter, hvad er grunden til det??

Jeg har i en overgang brugt dæfstift, alt for meget! .. – jeg bruger det stadig lidt men slet ikke så meget. Jeg synes nemlig at det er pinligt at vise bumser i skolen, når ingen andre har nogen bumser.

Jeg piller for det meste i bumser, kan ikke lade være.. – jeg har nogle par ar, er det grunden til det??

Tak på forhånd(: Mille.

Svar til: “13 år og bumser”

Hej Mille

Hvor er jeg ærgerligt over at høre om dine problemer med bumser, men hvor er det godt at du er aktiv og spiser sundt. Det vil og har helt sikkert have en positiv indvirkning på dine bumser og din hud.

Du skriver at du bruger alle mulige produkter og derfor kan jeg måske frygte at din hud er overbehandlet og meget af din urene hud skyldes en modreaktion derpå. Samtidigt, når du dyrker meget sport, så vil jeg lige fremhæve vigtigheden i at få renset sin hud efter træning. Når huden sveder udskilles en stor mængde affaldstoffer fra huden, som afvaskning skal sikre bliver vasket væk. Desværre glemmer rigtigt mange at få vasket sig med et mildt renseprodukt (evt. Perfect Skin Face Wash) efter træning – og det er faktisk en af de store syndere.

I forhold til din store mængde træning for en pige på 13 år, så vil jeg virkelig også (selvom du skriver du spiser sundt) anbefale at du kigger kraftigt på din kost. Når du dyrker så meget sport, er det ekstra vigtigt t få fyldt kroppens depoter op – således at kroppen har noget at stå imod med og bekæmpe dine bumser.

Du bør virkelig også undlade at pille i dine bumser – det kan, som du allerede har erfaret, give ar. Disse kan være svære at behandle efterfølgende – daglig eksfoliering af huden kan dog afhjælpe problemet. Kig nærmere på Perfect Skin Power Treat, som bygger på en BHA (2% salicylsyre) – den vil kunne hjælpe på dine ar, ligesom den er effektiv mod bumser.

Jeg kan inderligt forstå din frustration over dine hudproblemer og hvis min hjemmesides information ikke giver dig information nok, vil jeg anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser og uren hud, hvor du bl.a. får:

  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide.
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

Se min kur mod bumser her.

Jeg ønsker dig den aller bedste dag i dit liv.