ar på huden

Ar på kinderne - hvordan fjerner jeg ar?

Har du ar på huden? Få gratis guide til behandling af ar i ansigtet – lær hvad der virker til at fjerne ar i ansigtet og hvad arbehandling koster

Spørgsmål: “Ar på kinderne - hvordan fjerner jeg ar?”

Hej Mads

Jeg er super glad for at have fundet dine produkter!
Jeg startede på dem efter jul og min hud er blevet meget pænere! Jeg har næsten aldrig bumser på kinderne mere, utroligt at det har virket så godt i løbet af kun få måneder. Meget begejstret :-) 

Men efter at have haft mange bumser har jeg fået røde plamager/mærker på kinderne. Tror måske det er ar fra bumser? 

Jeg bruger din perfect skin power treat på kinderne både morgen og aften..

Men har du et andet fif til hvordan man kan slippe af med dem?

Det genere mig så meget at jeg ikke går ud for en dør uden pudder og dækstift.

Håber du kan hjælpe! 

Natasja

Svar til: “Ar på kinderne - hvordan fjerner jeg ar?”

Hej Natasja

Skønt at høre, at du allerede efter så kort tid med Danish Skin Care produkterne har fået fjernet dine bumser. Jeg vil helt sikkert gerne hjælpe dig med hjælp til behandling røde mærker i huden. Eller mere præcis behanding af ar på huden, som jeg er sikker på det er du er plaget af.

Lad mig dog først og fremmest anbefale at du fortsætter med min hudplejeserie – så skal du snart helt undgå bumser i ansigtet.

Med hensyn til de røde mærker i huden, så er det helt sikkert ar på huden – som jeg allerede har nævnt :)

Langt de fleste der har bumser oplever at få ar i ansigtet – hvorfor du også vil støde på betegnelsen akne-ar.

Ar er dog ar – uanset om der er tale om ar fra bumser, akne eller skader i huden. Og derfor er behandlingen af ar på huden og akne-ar også præcis den samme.

Behandling af ar på huden er dog en langsommelig proces. Behandling af ar afhænger rigtigt meget at dybden på arene, hvor du kan glæde dig over at ar og røde mærker i huden fra bumser og akne oftest er meget overfladiske ar. Altså er behandling af ar fra bumser forholdvis nemt. Modsat f.eks. meget dybe ar fra sår osv, som kan tage år at behandle – så kan ar fra bumser ofte fjernes i løbet af 3-8 måneder.

Behandling af ar fra bumser tager altså tid, selvom behandlingen er kortere end de meget dybe ar.

Til behandling af ar er der forskellige metoder, som virker: laser behandling af ar og salicylsyre behandling af ar.

Du er allerede igang med behandling af dine ar på huden med salicylsyre og min anbefaling er helt sikkert at du blot fortsætter med dette.

Behandling af ar med salicylsyre er klart den nemmeste løsning. Og den billigeste løsning af ar er med salicylsyre (også kaldet Beta Hydroxy Acid eller BHA).

Perfect Skin Power Treat indeholder salicylsyre i præcis den rette koncentration og mængde, som huden må få. Så du kan ikke rigtigt gøre mere her end at væbne dig med tålmodighed. Og du må heller ikke øge behandlingen, da to daglige behandlinger er max! Ellers risikerer du at skabe irritation i huden, hvilket kan forværre din hud og give bumser igen.

Desuden kan du med behandling af ar på huden og røde mærker i huden med Perfect Skin Power Treat nemt gøre det hjemme, hvilket altid er en fordel. Plus du kan behandle dagligt, hvilket helt sikkert vil give de hurtigste resultater – trods du måske tænker at mere skrappe metoder er bedre.

Men tænk på det sådan her: hvad tror du er bedst at spise sundt én gang om måneden eller hver dag?

Du ved godt det er sundest for dig at spise sundt hver dag ik?

Det gør du med Perfect Skin Power TreatBehandling med laser svarer til at spise MEGA sundt én gang hver tredje måned

Desuden vil du med laserbehandling af ar på huden opleve at din hud bliver MEGET rød – ligner du er forbrændt. Og det er en dyr behandling af ar, at få laserbehandling af ar…

Så min anbefaling er helt sikkert at væbne dig med tålmodighed og nyde at du kan skjule dine ar med makeup, samtidigt med at du dagligt behandler dine ar fra bumser :-)

Vil du vide mere om behandling af ar med laser, så tjek min guide til laserbehandling af ar med laser her:

– Fjern ar fra bumser med laser

Træt af ar i hovedet? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar