Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Ar fra tatovering

Har du fået fjernet din tatovering og har behandlingen givet dig ar i huden? Så få den bedste hudpleje guide her og slip af med dine ar i huden.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Ar fra tatovering”

Hej

Jeg kan kun finde beskrivelser af, hvordan man fjerner ar fra acne. Jeg vil høre, om i ved, om eller hvordan man slipper af med ar efter fjernelse af tatovering? Altså ar som er forhøjede.

Mvh Ida

Svar til: “Ar fra tatovering”

Hej Ida

Behandlingen er egentlig den samme – men du har da faktisk ret i, at det ikke er noget jeg omtaler på min website – det vil jeg da bestemt prøve at kigge lidt nærmere på. Der er jo trods alt efterhånden flere og flere, som har ar i huden efter de har fået fjernet tatoveringer.

Men egentligt, som jeg lige fik sagt, så er behandlingen den samme, om det så er behandling af ar fra en tatovering eller ar fra bumser. Ar er nemlig ar… uanset hvad de kommer af, så er det hud der skal genopbygges – efter at man først har fjernet den “døde hud”. Altså fjernet arret. Og dertil er salicylsyre en af de absolut bedste ingredienser, når det kommer til hudpleje og behandling af ar.

Og jeg vil derfor kraftigt anbefale dig at komme igang med Perfect Skin Power Treat. Perfect Skin Power Treat indeholder salicylsyre, som er genialt til at bekæmpe ar også ar som er kommet efter fjernelsen af en tatovering! :)

Brug Perfect Skin Power Treat en gang dagligt, når du har været i bad, så vil du effektivt bekæmpe dit ar – og hurtigt få en flot hud igen, uden ar :-)

– Du kan læse nærmere om Perfect Skin Power Treat her:

For at genopbygge huden og hjælpe ekstra godt til at bekæmpe dit ar, så vil det være super godt med en creme med A-vitamin og E-vitamin – og du kan derfor med god fordel bruge Perfect Skin Moisturizer efter du har brugt Perfect Skin power Treat.

– Du kan bestille Perfect Skin Moisturizer her:

Nu skriver du ikke, hvor på kroppen dit ar er – men er arret på hud, som ofte udsættes for lys og sollys, så bør du i dagtimerne bruge solbeskyttelse. Dette er især vigtigt om sommeren, hvor solen er stærkest … Og hertil kan jeg kraftigt anbefale dig Perfect Skin Day Protector. Den indeholder både A-vitamin, E-vitamin og solbeskyttelse i form af både UVA og UVB solfilter, så du ikke skader din hud – eller gør dit ar tydeligere.

– Bestil din Perfect Skin Day Protector her:

Håber du får en awesome dag