Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Basiron 5 % eller 10 %

Er 10 % Basiron bedre end 5 % til at stoppe akne, bumser og uren hud? Hvilken Basiron skal du bruge til at fjerne akne? Få gratis svar her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Basiron 5 % eller 10 %”

Hej Mads :)

Overvejer at bruge basiron, men skal jeg smøre Basiron 5% over bumser – eller er Basiron 10% bedre? Og virker basiron til alle de forskellige slags bumser?

Jeg har primært de store, ømme bumser, der efterhånden bliver hvide i midten, men de ligger meget spredt fra hinanden, og jeg har læst på nettet, at man ofte bruger Basiron 10% på de enkelte bumser, der ikke ligger i små “samlinger”, er det sandt? Burde jeg bare forsøge med Basiron 5% først?

Jeg har desuden også mange røde og mørke pletter ved tindingerne og på kinderne. Vil de med tiden forsvinde, hvis man bruger den rigtige peeling, eller vil de for altid være der?

PS: Jeg elsker din side! :D Den har virkelig hjulpet mig med at forstå aknen.

 

Svar til: “Basiron 5 % eller 10 %”

Hej

Tusind tak for dine ord om min hjemmeside. Jeg er glad for at kunne inspirere dig!

Basiron er helt sikkert et fint lægemiddel mod bumser, men jeg vil altid anbefale dig at konsultere din læge før du begynder med basiron. Godt nok kan basiron købes i håndkøb på apteket, men det er alligevel et lægemiddel. Din læge kan også vejlede dig til om basiron 5% eller basiron 10% er det bedste for dig. Det er dog, som du selv er inde på, ikke altid at man bare skal vælge den skrappeste. Der kan hurtigt opstå overbehandling, så måske basiron 5% er det rigtige at starte med – men tag en snak med din læge og få lægens anbefaling til korrekt brug af basiron.. Du kan også med fordel tage en snak med din læge om, hvorvidt du kan kombinere basiron med hudpleje – derved kan du få den effektive behandling fra basiron mod bumser, kombineret med plejen fra hudpleje. Meget hudpleje er også specielt udviklet til bumser, så du kan også få en god behandling af bumser fra hudpleje. Min egen hudplejeserie, Danish Skin Care hudplejeserien er specielt udviklet til at bekæmpe bumser – og jeg har selv brugt serien til at slippe af med mine bumser.

Dine udbrud på dine kinder og i tindingerne vil forhåbentlig forbedres når du bruger den rigtige hudpleje, som du gør, hvis du følger trinene i min kur mod bumser.

Rigtig meget held og lykke!