Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hvad er hudorme? Hvad er hudorme? Og ansigtsbehandling af hudorme

Lider du som mange andre af irriterende hudorme? Syntes du, at du har forsøgt alt for at slippe af med dine hudorme? Du er ikke alene, men fortvivl ikke, vi vil gerne hjælpe dig! Få gratis guides og gode råd til hvordan du bedst behandler dine hudorme her! Alle fortjener den hud de selv ønsker.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Hudorme er noget som næsten alle mennesker har og forekommer oftest på næsen, midten af panden og hagen. Og rigtigt mange mennesker søger efter den rigtige ansigtsbehandling af hudorme. Tænker at du også selv ønsker ansigtsbehandling af hudorme, siden du læser her og har fundet ind på min website om behandling af hudorme.

Lad mig starte med at sige, at det er muligt at ansigtsbehandle hudorme. Og lad mig desuden starte med at forklare hvad hudorme er. Hudorme er små sorte prikker i huden på størrelse med hudens porer, hvorfor mange også omtaler hudorme som ”tilstoppede porer” og ”store porer”. Den korrekte betegnelse for hudorme er comedone, men hudorm bruges næsten mest.

Normalvis er hudorme helt nede i niveau med huden, hvor de ikke kan mærkes, hvis man kører en finger henover ansigtet. Hudorme kan dog også forekomme, som små buler og knopper i hudens porer, hvis du er voldsomt angrebet.

En hudorm opstår ved at din huds olie blander sig med døde hudceller, som sætter sig fast i din huds porer. Når denne olieprop kommer op til din huds overflade og udsættes for luft, fremkommer de sorte prikker.

Hudorme forårsages ikke af bakterier, og derfor kan disse ikke behandles ved hjælp af desinfektionsmidler som benzoylperoxid eller antibiotika. Da hudorme netop ikke er skidt, så kan hudorme derfor heller ikke bare vaskes væk. Og ansigtsbehandling af hudorme sker altså ikke med vand og sæbe, men kræver yderligere behandling for at få fjernet hudorme fra ansigtet.

Desuden er det vigtigt ikke at genere huden og skabe irritation, som kan skabe endnu flere hudorme, når man ansigtsbehandler hudorme. For ikke at genere og forøge den olieproduktion, som er årsag til hudormene, så er skrubbecremer med slibekorn ikke nogen god ide i kampen mod dine hudorme. Det samme gælder for skrubbehandsker eller klude.

Du kan godt trykke hudorme ud, men da du oftest vil have mange hudorme samtidigt, så er denne løsning næsten uoverskuelig. Der er også rigtig stor risiko for, at du ved at trykke dine hudorme kommer til at lave sår og mærker med dine negle.

Korrekt og effektiv behandling af hudorme sker med eksfoliering, som vil løsne ophobede døde hudceller i din huds porer. Lad mig understrege igen, at vand og sæbe ikke hjælper til at ansigtsbehandle hudorme. Der skal eksfoliering til for at ansigtsbehandle hudorme korrekt – og mest effektivt ansigtsbehandle hudorme væk. Salicylsyre er en af de absolut bedste ingredienser til at rense hudens porer i dybden. En daglig eksfoliering med salicylsyre, kan reducere risikoen for tilstopninger.

Det kan desuden være en stor fordel at benytte hudplejeprodukter med A-vitamin, da A-vitamin kan forbedre din huds cellefunktion.