Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hvor lang tid gør der før resultat

Lær om korrekt behandling af bumser – og få svaret på, hvor langt tid det tager at behandle bumser og slippe af med bumser på huden.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hvor lang tid gør der før resultat”

Hej 
Jeg har for lidt tid siden købt startersættet. Jeg er lidt skuffet, da jeg ingen fremgang så efter to uger. Jeg har fortsat bumser.

Måske var det ikke det rette sæt for min hud. 

Hvad skal jeg gøre? Har i nogle gode tips eller tricks? 

Mvh. Josefine

Svar til: “Hvor lang tid gør der før resultat”

Hej Josefine

Godt at høre, at du allerede er godt igang med produkterne!

Og trods jeg udemærket forstår dit ønske om hurtige resultater, så er mit bedste råd til dig nuværende, dog tålmodighed. Behandling af huden tager tid – og 2 ugers behandling kan ikke vise noget resultat. Der skal mere til.

Normalvis anbefaler vi brug af serien i 3 måneder, før du laver en konkret vurdering af din hud. Naturligvis skal du gerne begynde at se gode resultater inden 3 måneder, men 2 uger er alt for lidt til at produkterne er begyndt at kunne vise deres resultat.

så ja. Jeg vil KLART anbefale dig at fortsætte med serien – og give serien en fair chance til at arbejde med din hud.

Skal jeg komme med lidt ekstra råd til bedre behandling, så vil jeg anbefale dig at droppe alle former for komælks produkter – komælk er nemlig den eneste fødevare, som direkte er årsag til bumser. I hvert fald så prøv at droppe komælk i 30 dage og se om ikke du vil opleve et godt resultat :-D

Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få en multivitamin – for lige at være sikker på dine depoter er fyldt helt op, så du ikke går og mangler vitaminer… Sørg for at få en multivitamin med både Jern og D-vitamin :-)

Samtidigt kan det være en god ide at tage forbi en helsekost forretning (desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af.

Vil du gerne have endnu flere gode råd til god behandling af bumser? Og vil du gerne lære, hvordan du hurtigt slipper af med bumser, samtidigt med at du plejer huden rigtigt?

Tjek Kuren Mod Bumser

Kuren Mod Bumser er mit online kursus, hvor jeg har samlet ALT min viden om behandling af bumser og uren hud. Du kan kun have glæde af at tjekke kurset ud – du får SÅ meget god information om behandling af bumser.