Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Behandling af ar og løs hud

Lær hvordan du kan fjerne ar og pigmentskader i huden. Få hemmeligheden til hvad anti-oxidanter kan gøre for at give dig en smuk hud.

fjerne ar
Forside / Blog / Brevkasse / Behandling af ar og løs hud

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Behandling af ar og løs hud”

Hej!

Jeg har et spørgsmål angående min hud i ansigtet. Jeg har fra ung af haft mange bumser rundt omkring munden. Nu har jeg så meget ar og løst hud. Hvad gør jeg?

Hvordan kan jeg nemmest stramme min hud op efter jeg har tabt mig?( ansigtet)

Hvordan bekæmper jeg træthed under mine øjne og lidt poser under øjne?

Håber i kan hjælpe mig.

Med venlig hilsen
Heidi

Svar til: “Behandling af ar og løs hud”

Hej Heidi. Jeg vil meget gerne hjælpe med svar på dit spørgsmål om at behandle ar – såvel komme med råd til at fjerne ar og stramme din hud op.

Først og fremmest vil jeg da kraftigt anbefale dig at komme igang med en god hudplejeserie, som tilfører huden MASSER af antioxidanter ligesom serien bør indeholde en MASSE forskellige ingredienser, som er gode for huden.

Det kunne helt sikker være Danish Skin Care serien, som indeholder alle de antioxidanter huden kan optage. Og indeholder alle de vitaminer og mineraler, som huden har brug for. Desuden indeholder serien mange anti-aging ingredienser, ligesom serien indeholder mange ingredienser der vil hjælpe til med at opstramme huden og fremprovokere genskabelse/stimulering af spændstighed i huden (collagen). Både salicylsyre er godt hertil, ligesom niacinamide og a-vitamin er det – alt samme indeholder Danish Skin Care serien. Og du får rigtig god hjælp til at fjerne ar i huden.

Dernæst vil jeg anbefale dig at tage en multi-vitamin de næste 3 måneder, for at få boostet kroppen med vitamin. Sørg for at vælge en multi-vitamin, som indeholder jern – og naturligvis c-vitamin og d-vitamin. Samtidigt med at du de næste 3 måneder spider denne multi-vitamin, så vil jeg anbefale dig at tage livets-olie. Tag en spiseskefuld dagligt, så booster du huden med alle de fedtstoffer, som din hud har brug for, for at være velsmurt.

Dertil vil jeg også anbefale et kosttilskud i form af zink, da zink er GENIALT til at hjælpe på slap hud, og give huden glød. Zink kan vi aldrig få for meget af, så at spise en zink pille hver dag, det er kun super for din hud. I løbet af 1 måned vil du blive overrasket over at se hvordan dit hår og negle pludselig stråler – og din hud vil følge efter :-)

Zink er desuden med til at reparede huden og hjælper dermed til med at fjerne ar i huden.

Sidst men ikke mindst, så vil jeg anbefale at du sætter ekstra fokus på sund kost – og sørge for motion. En rask gåtur på 20-30 minutter dagligt i kulden er virkelig FANTASTISK for huden – og det er vigtigt at det foregår raskt, for at blodomløbet sættes igang. En almindelig let cykeltur eller gåtur er desværre ikke nok til at sætte helt fut under blodomløbet og pulsen, vi skal lige op og “kæmpe” i raskt tempo i 20 minutter dagligt :-)

Med hensyn til at fjerne af ar, så vil jeg anbefale dig at læse mit svar til Katrine – hun spørg nemlig også om behandling af ar.

– Få svaret på, hvordan du behandler ar i huden.

Træt af kedelig hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar