Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Mørke render om øjnene

Plages du af mørke render om øjnene? Og ser du træt og kedelig ud? Få effektiv hjælp til behandling af mørke render om øjnene og få en frisk hud.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Mørke render om øjnene”

Hej.
Jeg har bare lige et spørgsmål

Overvejer i at lave en øjencreme til mørke render under øjnene??

MVH Tanja

Svar til: “Mørke render om øjnene”

Hej Tanja

Mørrkerander om øjnene er voldsomt frustrende – især fordi man hurtigt kommer til at se træt ud. Og jeg vil da super gerne hjælpe dig til at slippe af med mørke rander om øjnene.

Det hurtige svar på dit spørgsmål er dog: nej!

Når det så er sagt, så har vi allererede en rigtig god øjencreme. Eller helt præcis, så har vi en rigtig god ansigtscreme, som du endelig også blot bruger omkring og på øjnene, til at pleje huden omkring øjnene.

Det er nemlig slet ikke nødvendigt med en speciel øjencreme. Du tænker måske at huden omkring øjenen er sart og skal plejes skånsomt, hvilket også er rigtigt. Huden i resten af ansigtet er dog også sart og skal plejes skånsomt – så man kan sige det sådan: Kan du ikke smøre en creme omkring øjenen, så skal den ikke i ansigtet.

Ganske simpelt, men enormt vigtigt at huske. Huden i ansigtet har nemlig ikke brug for skrappe ingredienser eller hård behandling – ligesom huden omkring øjnene ikke tåler det.

Og med Danish Skin Care ansigtscremerne Perfect Skin Moisturizer – til brug om natten – og Perfect Skin Day Protector – til brug om dagen, så får du en rigtig god pleje af huden omkring øjnene, når du blot smører cremerne i hele ansigtet. Også omkring øjnene. Og du får en rigtig god behandling af sorte rander omkring øjnene.

I forhold til sorte rander omkring øjenene, så har jeg et ekstra lille trick og råd til dig: Jern.

Sorte rander omkring øjenene er ofte tegn på jern mangel. Og især kvinder mangler ofte jern, så prøv at tage på apoteket og få et kosttilskud i form af jern.

OBS: Husk at du også skal have C-vitamin, for at kunne optage jern ordentligt i kroppen… ellers risikerer du blot at spise jern, uden at det optages i kroppen.

Håber mine råd omkring behandling af mærke render omkring øjnene kan hjælpe dig, så du kan slippe af med de sorte render og få et friskere ansigtet at se på :-)