bekæmp bumser hurtigt

Hvad skal jeg spise for at bekæmpe bumser

Få GRATIS råd og vejledning til at spise rigtigt, så du effektivt kan bekæmp bumser hurtigt med din kost. Lær hvad du skal spise, for at fjerne bumser

Spørgsmål: “Hvad skal jeg spise for at bekæmpe bumser”

Hej Mads :-)

Jeg har brugt dit samlet sæt i snart 2 måneder nu og min hud er ikke blevet bedre. Faktisk bliver jeg ved med at få bumser. I mine teenageår døjede jeg ikke rigtigt med bumser eller irriteret hud, som jeg gør i dag som 22 årig. Det burde ikke være kosten, der er synderen, da jeg er blevet mere opmærksom på, hvad jeg spiser end jeg førhen har været.
Jeg vil derfor spørge, om jeg skal finde et andet produkt eller om du har andre ideer til, hvad jeg kan gøre?

Med venlig hilsen
Helene

Svar til: “Hvad skal jeg spise for at bekæmpe bumser”

Hej Helene

Godt at høre, at du allerede er godt igang med produkterne! Jeg vil helt sikkert gerne forsøge at hjælpe dig med guide til at bekæmp bumser hurtigt.

Jeg forstår natulrigvi udemærket forstår dit ønske om hurtige resultater og dit spørgsmål om hjælp til at bekæmp bumser hurtigt.

Jeg vil dog alligevel anbefale tålmodighed. Behandling af huden tager tid – afhængig af omfanget af dit udbrud, så tager behandling af bumser altså mere end 2 måneder.

Normalvis anbefaler vi brug af serien i 3 måneder, før du laver en konkret vurdering af din hud.  Men for nogle kan det tage længere tid… men 2 måneder, det er nok lige i underkanten, hvis du er meget ramt af bumser, som det lyder til.

så ja. Jeg vil KLART anbefale dig at fortsætte med serien – og give serien mere tid til at arbejde med din hud.

Det er dog super godt at høre, at du allerede har fokus på sund kost. Jeg vil dog alligevel lige komme med lidt råd – i forhold til kosten.

Skal jeg dog forsøge at komme med lidt ekstra råd, til at bekæmp bumser hurtigt, så lad mig først og fremmest så vil jeg anbefale dig at droppe alle former for komælks produkter – komælk er nemlig den eneste fødevare, som direkte er årsag til bumser. I hvert fald så prøv at droppe komælk i 30 dage og se om ikke du vil opleve et godt resultat :-D

Yderligere vil jeg anbefale dig at skære ned på frugt. Mange forbinder sund kost med meget frugt. Frugt indeholder rigtigt store mængder frugtsukker. Faktisk skal der kun et par vinduer til, før du har fået dit daglige sukkerbehov dækket.

Så prøv at minimer frugt – og sæt fokus på grøntsager. MASSEVIS af grøntsager. Grøntsager er vigtigt til at bekæmp bumser hurtigt.

– Og selvfølgelig minimer slik, fastfood o.l…. men det tænker jeg, at du allerede har fokus på :-D

Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få en multivitamin – for lige at være sikker på dine depoter er fyldt helt op, så du ikke går og mangler vitaminer… Sørg for at få en multivitamin med både Jern og D-vitamin :-)

Samtidigt kan det være en god ide at tage forbi en helsekost forretning (desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af.

Vil desuden anbefale dig at tjekke min guide spis dig fri for bumser, som du kan få her:

Spis dig fri af bumser

Anbefalede produkter

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar