Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Sådan bekæmper du dine bumser med både kost og hudpleje!

Selvom hudpleje er enormt vigtigt mod bumser, så er det også vigtigt at du har styr på kosten. Begge dele hjælper derved mod din akne og bumser. Lær om her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Overordnet handler bekæmpelse af bumser og uren hud blot om tre ting:

  1. Fremprovoker ikke nye udbrud med hudpleje, kost og anden unødvendig irritation.
  2. Behandel nuværende udbrud, ar, ujævnheder, rødme og lignende.
  3. Plej og forebyg nye ”naturlige” udbrud fra menstruation, forurening, graviditet og medicin.

Langt de fleste sætter kun ind ét af ovenstående tre punkter, eller kun med behandling fra én side af – eksempelvis hudpleje eller kost. Jeg gjorde præcis det samme, førend jeg satte mig ind i, hvad det egentlig er, der skal til for, at blive bumsefri.

Det der skal til er behandling og tanke på alle tre punkter. Desuden er det vigtigt at forstå, at der ikke findes nogen mirakelingrediens eller quick-fix kur. Det er en kombination af en lang række forskellige vitaminer og mineraler, der har en virkning, ligesom behandling af bumser og uren hud kræver daglig og kontinuerlig pleje for et succesfuldt resultat.

Vigtigst er det i hvert fald, at der ikke unødvendigt fremprovokeres nye udbrud, hverken gennem kosten eller hudpleje.

Fuldstændigt at fornægte hudpleje er virkelig også en dårlig ide! Veludviklede hudplejeprodukter, som ikke irriterer huden og derved fremprovokerer nye udbrud af bumser, er nemlig enormt effektivt til behandling af bumser.

Det er altså ikke et spørgsmål om enten kost eller hudpleje, men en kombination, der vil give dig bedst og hurtigst resultat – og det er vel det, du ønsker, ik’?