kan benzoyl peroxid fjerne bumser

Kan benzoylperoxid hjælpe med at fjerne bumser?

Hvis du igennem længere tid har været hårdt plaget af bumser, kan Benzoyl peroxid hjælpe. Få guide til om benzoyl peroxid kan fjerne bumser og uren hud

Dette kapitel er KUN for dig, hvis du i minimum tre måneder har fulgt guiden ”Simpel trin-fortrin guide til behandling af dine bumser” til perfektion, og stadigvæk ikke har oplevet nogen bedring af dine bumser. Og vil først og fremmest handle om, spørgsmålet: kan benzoyl peroxid fjerne bumser og uren hud.

Er du allerede i bedring med din hud og kan se at dine udbrud af bumser er faldende, så fortsæt hvad du gør! Nyd din succes og væbn dig med tålmodighed. Behandling af bumser og uren hud tager tid! En tid der er individuel fra person til person, men du er på rette vej.

Med andre ord, dette kapitel er kun for de virkelig FÅ!

Hvis du imidlertid efter 3 måneder ikke har oplevet blot den mindste smule bedring af dine bumser – på trods af at du har fulgt 3-trins guiden til punkt og prikke dagligt – så er dine bumser så dybtliggende i din hud, at der skal sættes hårdere ind med en mere kraftfuld ingrediens mod bumser.

Jeg vil endnu fortsat kraftigt anbefale dig at overveje bivirkningerne nøje, førend du hopper på pillekuren, Isotretinoin – men det kan du også konsultere en hudlæge om.

Inden du går igang med Isotretinoin kan du – hvilket din hudlæge også kan vejlede dig til – overveje den mere kraftfulde ingrediens, Benzoyl peroxid.

Kan benzoyl peroxid fjerne bumser?

Benzoyl peroxid må ikke bruges i hudplejeprodukter i Europa, men findes i nogle lægemidler, som din læge og hudlæge kan hjælpe dig med at fortælle nærmere om. For rigtigt mange virker det og for mange kan benzoyl peroxid fjerne bumser.

Benzoyl peroxid er dog, som nævnt, en kraftfuld ingrediens. Benzoyl peroxid vil udtørre din hud, gøre din hud grå og kedelig, og mange ”helsefreaks” vil fraråde brugen af Benzoyl peroxid, da en bivirkning nemlig er at det er blegende.

Ikke desto mindre, så er Benzoylperoxid en af de milde lægemidler. Og værd at kigge nærmere på inden du begynder på en decideret medicinsk pillekur mod bumser.

Benzoylperioxid findes i blandt andet Basiron 5 %, som du kan få i håndkøb på apoteket

Vil du kombinere Basiron med hudpleje – evt. Danish Skin Care hudplejserien, så kan du rutine se sådan her ud:

Morgen

  • Rens og forbered: Perfect Skin Face Wash
  • Eksfolier og dybderens hudens porer: Perfect Skin Power Treat
  • Genopbyg og beskyt (inklusiv beskyttelse mod solen): Perfect Skin Day Protector

Aften

  • Rens og forbered: Perfect Skin Face Wash
  • Genopbyg og beskyt: Perfect Skin Moisturizer (lad trænge ind i 2-4 min evt. imens du børster tænder)
  • Bekæmp bakterier og bumser: Bairon med benzoyl peroxid kan fjerne bumser effektivt (fordel i hele ansigtet, undtagen på læberne og omkring dine øjne)

Det er vigtigt med basiron, at det bruges i en længere periode. Konsulter din læge eller hudlæge om hvor længe du bør bruge basiron. Når du stopper med Basiron igen, og vil fortsætte med din hudplejerutine fra Danish Skin Care for at pleje din hud, flytter du blot Perfect Skin Power Treat tilbage til om aftenen.

Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar