Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Blank hud

Få ren og mat hud ved at benytte den rigtig hudpleje og hudplejerutine. Danish Skin Care giver råd til at undgå blank hud og fedtet hud

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Blank hud”

Hej Mads

Når jeg har afrenset min hud og lagt make up bliver min hud meget blank at se på op af dagen og ser ikke pænt ud – jeg er 46.

Jeg vil gerne have en mat hud så jeg renser min hud morgen og aften.

Skal jeg bruge renseprodukter til fedte hud (nu bruger jeg til blandet hud). jeg har ingen bumser.

Venlig hilsen
Kisser

Svar til: “Blank hud”

Kære Kisser

Tusind tak for dit spørgsmål. Det glæder mig at kunne give dig gode råd og vejledning.

Som det første, vil jeg gerne understrege, at du ikke skal bruge renseprodukter til fedtet hud/en anden speciel hudtype. Et renseprodukt bør altid være meget mildt, trods menneskers forskellige hudtyper.

Prøv Perfect Skin Face Wash.

Mht. din blanke hud, vil jeg anbefale dig et bruge en let foundation med solfaktor om dagen, istedet for en almindelig creme. Alternativt kan du bruge en dagcreme, som har en let farve.

Hvis man har en hud, der hurtigt bliver blank og fedtet har ens hud tendens til at producere meget talg/fedtstof. Dette ligger i hudens gener og er ikke noget en creme kan ændre på. Derfor vælger mange med fedtet hud helt at undlade påføring af creme. (Bemærk at huden stadig bør få tilført en let solfaktor – brug eksempelvis en pudder med solfaktor).

Jeg håber at du kan bruge min hjælp og jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul!