Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kan jeg bruge makeup til at skjule mine bumser?

Du har måske hørt at det er dumt at bruge makeup til at skjule akne og bumser? Få GRATIS guide til, hvordan du nemt bliver bumsefri - og undgår bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Du har formentligt hørt udtrykket ”ægte skønhed kommer indefra” og den påstand skal nu heller ikke debatteres!

Ikke desto mindre, så føler rigtig mange mennesker sig mindre attraktive eller decideret ulækre på grund af deres bumser, hvilket jeg synes er synd!

Vigtigt er det at pointere, at bumser og uren hud ikke er en livsfarlig sygdom! Vigtigt er det også at pointere, at der uanset alder og køn er behandlingsmuligheder for dig!

Du finder for eksempel her i guiden den komplette guide til at få en smuk hud, uden bumser.

Så det er blot at komme i gang!

Imidlertid, så er du også blevet præsenteret for, at der ingen quick-fix løsninger findes. Behandling af bumser og uren hud kræver tid og korrekt pleje for et succesfuldt resultat.

Derfor opfordres du også kraftigt til at bruge makeup til at skjule dine bumser, hvis de påvirker dit selvværd, imens du behandler.

Så længe du benytter uparfumeret makeup, som du omhyggeligt fjerner hver aften, vil det ikke forværre bumserne, men i stedet booste selvtilliden og selvværdet.

Du har måske hørt, at makeup tilstopper hudens porer og derfor undgår du mest muligt makeup. Det er da også rigtig fint at undgå makeup, men hvis det holder dig fra sociale arrangementer og sænker dit selvværd, så brug makeup!

Desuden så vil den daglige hudplejerutine, som du er blevet præsenteret for heri, sikre at du renser din hud og din huds porer optimalt. Parfumefri makeup, som ikke irriterer huden, er derfor ganske fint at bruge.

Makeup vil selvfølgelig aldrig løse dit hudproblem, kun skjule det, og derfor skal du sørge for sideløbende at behandle dine bumser og hud.