Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kan man behandle bumser og rynker samtidigt?

Behøver jeg et special produkt for at behandle rynker og og et andet til at fjerne bumser? Lær mere her om hvordan du bedst behandler rynker og bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

De fleste mennesker vil gerne have en ungdommelig og smuk hud så lang tid det er muligt.

Et udseende, der er ældre eller yngre, end hvad der svarer til den biologiske alder, er næsten blevet et mål for, om man er sund eller usund i fysisk forstand.

Man kan næsten sige, at legenden om ungdommens kilde lever i skikkelse af anti-age-industrien, som er stærkt hjulpet af pressen, markedsføring, film og lignende.

Derfor køber mange det ene anti-aging/anti-rynke hudplejeprodukt efter det andet, og med god grund, for hudplejeprodukter kan bestemt sænke ældningen af vores hud.

Sandheden er imidlertid, at du ikke behøver et specialprodukt for at sænke ældningen af din hud!

Tværtimod snyder du dig selv, og især din pengepung, ved at købe hudplejeprodukter der kun fokuserer på rynker, linjer, slap hud og tabt elasticitet – for bare at nævne nogle af de mange betegnelser, der bruges til at beskrive tegn på ældning af huden.

Anti-aging ingredienser bør altid være en fast del af dine hudplejeprodukter! Ingen mennesker undgår rynker og ældning af huden, så hvorfor undlade fokus på dette?

Hudplejeprodukter til behandling af bumser, uren hud, ar, rødme, pigmentforandringer og andre hudproblemer, kan sagtens indeholde de anti-aging ingredienser, som din hud har brug for.

Det handler blot om veludviklede hudplejeprodukter! Er der ikke anti-aging i produktet, så siger det nok også ret meget om selve kvaliteten af produktet og den effekt, som du kan forvente på dit hudproblem.