Bumser og motion

Hej Mads,. Faldt over din hjemmeside her på nettet, jeg her et kæmpe problem med bumser i ansigtet og lidt på kroppen.

Har været igennem en masse behandlinger, såsom middler på recept, dyre ansigtsbehanlinger hos profesionelle og været en masse dyre ansigt produkter igennem. Har også brugt ole henriksens ansigts produkter plus hans frugtsyre behanling som jeg bruger en gang ugeligt. Stoppet med hans ansigtsprodukt da det ikke hjælp mig ret meget, men bruger stadigvæk frugtsyrebehandlingen en gang om ugen, men synes heller ikke det er noget at råbe wow for.

Jeg er gået over til ansigts produkter fra Murad, som skulle gå mere i dybden, bruger det morgen og aften, men mit ansigt den bliver ved med at slå ud og vi snakker om store ømme bumser, jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre håber, at du kan give mig et råd med hensyn til mit problem.

Jeg træner hverdag og spiser meget sundt, men spiser lidt sødt og mælke produkter, kan læse mig frem til at du råder til med hensyn til kost, at man skal prøve at undgå det, men det bliver lidt af en problem her hos mig. det kan jeg ikke undvære, men stadigvæk alt hvad jeg intag som ikke er sundt bliver gjordt med måde.

Lige p.t. der arbejder jeg i en fitness center og der er meget fugtigt kan det være en af grunderne til at mit ansigt den er blevet værre, står der i seks til syv timer hverdag, og som sagt træner jeg hverdag og husker og rense mit ansigt lige bagefter hver evig eneste gang.

Jeg ville meget gerne have en tid til en behandling hos dig, hvor du kan se mit ansigt også tag den derfra, mit ansigt råber efter hjælp.

Mange hilsner fra den ulykkelige.

 

ære Khadija

Tusind tak for dit brev. Det glæder mig at kunne hjælpe dig.

Det lyder på mig som om, at du er en person der har forsøgt rigtig meget for at få din hud i bedring. Du har prøvet mange produkter samt professionelle behandlinger, uden at det har hjulpet. Min erfaring, både som tidligere bumseplaget person og som kosmetolog, siger mig, at det bedste du kan gøre for din hud, er dine egne daglige rutiner. En kosmetolog kan bruge ekstra produkter og give dig en velværebehandling, men selve behandlingen af bumser, kan lige så vel foregå på dit eget badeværelse.

Når du bruger hudprodukter som ikke giver dig nogen effekt, vil jeg helt sikkert anbefale dig at stoppe. Det er spild af penge og giver kun frustrationer, når man gør en masse for sin hud uden at få nogle resultater.

Det glæder mig at du holder din krop igang ved at dyrke motion. Ligeledes er jeg glad for at høre om dine sunde kostvaner. Vedr. sukker, er der ikke nogle beviser for, at det har en negativ reaktion på bumser. Ernæringsmæssigt er det selvfølgelig en anden snak og jeg vil altid hellere anbefale dig nogle nødder og tørret frugt end slik og chokolade – men i forhold til bumser, er det altså ikke videnskabeligt bevist at have positiv/negativ effekt henholdsvis at spise sukker kontra ikke at spise sukker.

Mht. ko-mælksprodukter er der dog rigtig mange, der oplever bedring af deres bumser, når dette udelades fra den daglige kost. Jeg synes at du skal prøve at undvære ko-mælksprodukter – ihvertfald i 1 måned, for at se dets resultat.

Vedr. at du arbejder i et fitness center, er det fint at du renser dit ansigt efter din træning. Sørg dog for ikke at overrense din hud og brug et mildt renseprodukt.

Jeg ønsker dig en super dejlig uge fyldt med succes.


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med