Bumser på ryggen: Hvordan fjernes bumser på ryggen?

Hej Mads.

Jeg suger alle dine råd og informationer til mig. Med hensyn til produkterne som jeg bestilte, så har jeg modtaget dem. Dem fik jeg meget hurtigt. En god service må jeg sige.

Jeg har nu brugt produkterne i tre uger, nogle dage hjælper de bedre end andre synes jeg. Jeg kan dog allerede godt se at de har gjort en forskel på mine bumser. Rigtig dejligt! Tænker det nok mest af alt handler om tid førend alle mine bumser er væk. Dejligt er det i hvert fald at se resultat! Det har jeg aldrig oplevet før på denne måde 🙂 

Jeg har bare også bumser på ryggen og håber du kan hjælpe til, hvordan jeg behandler bumser på ryggen.

Har du nogle råd til hvordan jeg kan behandle min ryg og slippe af med bumser på ryggen?

Desuden vil jeg gerne vide om behandlingen af bumserne vil virke bedre, hvis jeg helt udelukker smør også. Jeg har allerede droppet mælk og tænker at smør egentlig også går inde under mælkeprodukter, ikke?

Med venlig hilsen

Christina

Hej Christina

Fantastisk at høre, at du allerede er godt igang med Danish Skin Care produkterne – og tak for de søde ord 🙂

Dejligt at vide, at du kan bruge alt den information jeg deler. Og super godt at høre, at du allerede er igang med at implementere mange af mine råd i din hverdag 😀 Det vil helt sikkert hjælpe dig kraftigt i forhold til behandling af dine bumser, således du hurtigt kan slippe af med dine bumser, bekæmpe dine bumser og få en flot bumsefri hud uden bumser 🙂

I forhold til bumser på din ryg, så vil jeg da kraftigt anbefale dig at bruge Danish Skin Care produkterne også her.

Bumser er bumser! Og behandling af bumser er præcis det samme, uanset om det er bumser på ryggen eller bumser i ansigtet 🙂

Og nu har du jo allerede set, at produkterne virker super godt til ansigtet – så brug dem endelig også på ryggen, således at du hurtigt kan slippe af med dine bumser på ryggen 🙂

Jeg har desuden netop lige svaret et lignende spørgsmål om korrekt behandling af bumser på ryggen. Tænker du kunne have glæde af at læse mit svar til Morten om hvordan han slipper af med bumser på ryggen:

– Undgå bumser på ryggen og behandling af bumser på ryggen

I forhold til dit spørgsmål om smør, så er det selvfølgelig et mælkeprodukt – og du bør helt sikkert udelade alle mælke produkter, da mælk er direkte årsag til bumser.

I hvert fald vil jeg anbefale dig at tage 30 dage, hvor du prøver det af. Blot for at se, om ikke dette trick også virker for dig 🙂 4 ud af 5, som jeg anbefaler at droppe mælk vender positivt tilbage – så chancerne er virkelig store 🙂

Det er selvfølgelig svært helt at undgå mælkeprodukter, men prøv at undgå mælk helt i 30 dage. Tænk på det lidt ligesom en udrensning – eller anti-mælke kur:-)

Blot for at se resultatet på din hud 🙂

Derefter kan du så nemmere eksperimentere med hvornår du vil være fanatisk eller ej. Min anbefaling er klart at du aldrig bliver fanatisk, men omvendt oplever du et fantastisk resultat i forhold til dine bumser, så bør du nok indse at mælk ikke er godt for dig.

Men fordi du spiser en bolle med smør engang imellem – det ødelægger ikke noget. Det er det daglige indtag af mælk, som er den store synder 🙂

Tjek desuden gerne nedenstående artikel, hvor jeg omtaler hvorfor mælk giver bumser. Ligesom jeg kommer med råd til hvordan du dækker dit kalk behov

– Lær hvorfor mælk giver bumser og uren hud.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med