Bumser og uren hud

Mads Timmermanns personlige historie med bumser

Som ung teenager begyndte jeg at få hudproblemer, bumser, og gik i gang med behandlinger samt anbefalinger fra forskellige kosmetologer.

Mine daglige hudplejerutiner var skiftende produktmærker, mange forskellige hudplejeprodukter, flere ugentlige peelinger og masker samt månedlige besøg hos kosmetologer.

For at få bugt med den dårlige hud lå jeg gerne i solarium minimum en gang om ugen.

Mads Timmerman led som teenager meget af hudproblemer, hans erfaringer med dyr og dårlig hudpleje, fik ham til at stifte Danish Skin Care.
Stifteren af Danish Skin Care og ekspert i smuk hud - Mads Timmermann

Bumser og uren hud
– Den uendelige kamp

I flere år afprøvede jeg rigtig mange teorier omkring bumser og hudpleje. Teorier om bl.a. at smøre ansigtet ind i forskellige olier, bruge produkter med skrappe ingredienser eller helt undlade at bruge nogle produkter.

Jeg besøgte utallige kosmetologer, som har behandlet mig på hver deres måde og selvfølgelig med deres egne favoritprodukter.

Jeg har afprøvet hundredevis af hudplejeprodukter i alle prisklasser, men jeg havde stadig bumser.

Sommetider virkede nogle bumseprodukter og hudplejeprodukter mod bumser lidt, men ikke så godt som jeg håbede og aldrig i en længere perioede. Samtidig havde det altid bivirkninger til følge. De fleste produkter mod bumser gjorde min hud så rød og irriteret, at jeg troede den ville falde af.


Behandling af bumser og uren hud

Langsomt arbejdede jeg mig igennem den forvirring der findes vedrørende behandling af bumser og begyndte at genkende nogle grundlæggende problemer med skønhedsbranchens- og kosmetikindustriens produkter mod bumser og behandlingsformer af bumser.

Mads Timmerman led som teenager meget af hudproblemer, hans erfaringer med dyr og dårlig hudpleje, fik ham til at stifte Danish Skin Care.
Mads Timmerman led som teenager meget af hudproblemer, hans erfaringer med dyr og dårlig hudpleje, fik ham til at stifte Danish Skin Care.