Er alkohol i hudplejeprodukter godt mod bumser?

Lider du af uren hud og bumser og er i tvivl om det vil hjælpe med hudplejeprodukter indholdende alkohol? Få svaret her og lær mere om alkohol i hudpleje

alkohol i hudpleje
Forside / Blog / Pleje / Er alkohol i hudplejeprodukter godt mod bumser?

Bumser og uren hud kan ikke kureres ved at udtørre huden! Ej heller med alkohol i hudpleje, som er en meget udtørrende ingrediens for huden.

Alkohol til behandling af hudproblemer såsom bumser er altså ikke en god ide! Helt generelt, så bør der aldrig være alkohol i hudplejeprodukter! Det gamle husråd om at bruge ren sprit (alkohol) til at fjerne en bums er altså blot endnu en fejlagtig myte!

Selvom én enkelt bums kan dræbes med ét skrapt produkt eller udtørring, så er risikoen stor for at fremprovokere endnu flere udbrud af bumser.

Undgå derfor altid de udtørrende alkohol i hudplejeprodukter. Specielt i hudplejeprodukter til behandling af hudproblemer. Kig på dine produkters ingrediensliste. Du bør vælge hudplejeprodukter uden alkohol!

Alkohol i hudpleje

Som sagt er alkohol i hudpleje ikke en god ide. Ikke bare fordi alkohol er udtørrende for huden, men fordi denne udtørring og dermed irritatation af huden kan føre til en lang række hudproblemer. Tør og irriteret hud er det mest åbenlyse, men alkohol kan også give udbrud af bumser, rødme i huden, hudorme, talgknopper og lignende.

Står én af de udtørrende alkohol ingredienser på ingredienslisten af dit hudplejeprodukt, så skal du IKKE bruge produktet!

Udtørrende alkohol – og skadelige alkohol i hudpleje:

Ethanol, Denatured alcohol, Methanol, Ethyl alcohol, Benzyl alcohol, Isopropyl alcohol, SD alcohol, Methyl alcohol eller bare Alcohol.

Ingen af ovenstående alkoholer bør være i hudplejeprodukter, da de er udtørrende for huden og skadelige for huden. Desværre bruges de dog ofte i hudpleje, så tjek dine hudplejeprodukters ingredienslisten og undgå ovenstående alkoholer.

Danish Skin Care produkterne indeholder naturligvis ingen af ovenstående alkoholer. Alle Danish Skin Care produkter er 100% fri for alle skadelige ingredienser. Produkterne er også fri for parfume, farvestoffer og andet skidt for huden.

GODE alkohol

Et ordsprog lyder: “Ingen regler uden undtagelser”. Sådan gælder det også for alkohol i hudplejeprodukter. Der er nogle ganske få alkohol, som er helt ok og ganske fine at bruge i hudpleje.

NB: Du skal ikke være bange for: Cetyl alcohol, Cetearyl alcohol og Stearyl alcohol.

Disse få ingredienser, som hedder noget med alkohol, er ikke udtørrende og irriterende, men er fugtgivende og gode for din hud. Det er kun godt, hvis din hudpleje indeholder disse alkoholer

Har du bumser og er i tvivl om du må trykke bumser? Få guide til at trykke bumser her

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar