Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Clindoxyl: Tør hud, mange knopper

Knopper i ansigtet, tør hud og sart hud kan være bivirkninger ved behandling med clindoxyl. Får guide til behandling med Clindoxyl mod bumser, GRATIS her.

Behandling med Clindoxyl
Forside / Blog / Brevkasse / Clindoxyl: Tør hud, mange knopper

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Clindoxyl: Tør hud, mange knopper”

Hej Mads

Super fed side du har her.

Jeg har som så mange andre prøvet utallige produkter (rens, tonic, cremer osv). For en uge siden er jeg startet på clindoxyl, efter anbefaling fra min læge. Problemet er bare at jeg har fået rigtig mange knopper i hele panden og langs kindbenene og næsen. Samtidig har jeg fået meget tør hud.

Er dette en normal refleks fra huden og udskiller den bare alle urenheder eller kan det være en bivirkning som med tiden aftager??

Mvh Mikkel

Svar til: “Clindoxyl: Tør hud, mange knopper”

Kære Mikkel

Mange tak for din e-mail, dit spørgsmål og dine roser til min hjemmeside. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med svar om behandling med clindoxyl!

Jeg håber at behandling med Clindoxyl vil hjælpe på dine hudproblemer, i forhold til din reaktion på produktet, så vil jeg anbefale dig at kontakte din læge og høre lægens anbefaling i forhold til hvad du bør gøre. Det gælder dog for alle behandlinger af bumser, at det kræver tålmodighed. Der findes ingen natten over behandling af bumser, så du skal nok væbne dig lidt med tålmodighed før du ser resultat på dine bumser. Men konsulter din læge, så kan din læge helt sikkert vejlede dig til bedste resultat og behandling med clindoxyl.

At din hud reagerer med udbrud, kan godt være fordi at du er overfølsom overfor nogle ingredienser i produktet. Dog må jeg understrege, at bumser ikke opstår fra dag til dag. De er flere dage under vejs og har sikkert lagt på lur i din huds dybere lag.

Men konsulter din læge om korrekt behandling med Clindoxyl mod bumser – inden du kan bedømme om clindoxyl virker eller ej.

Mht. din meget tørre hud, vil jeg anbefale dig at du får hjælp fra din læge til om du måske kan kombinere Clindoxyl behandlingen med en god fugtighedscreme til din hud, så du får tilført noget fugt til din hud. Tør hud er bestemt ikke rart at slås med, så prøv at høre din læge efter hvad din læge kan anbefale til din tørre hud. Normalvis kunne jeg sagtens anbefale dig en god fugtighedscreme til din hud, men nu du er igang med lægemidler, så vil jeg anbefale dig at høre hos din læge. Det kan være, at han har andre tanker :-D

Ellers kan du også spørge din læge om du kan kombinere behandling med clindoxyl med Danish Skin Care serien til tør hud, som du finder her:

Hudpleje til tør hud og bumser

Et ordsprog lyder. For mange kokke fordærver maden, så jeg vil nødig begynde at kloge mig på, hvad og hvordan du skal agere i forhold til hvad din læge har anbefalet – og ikke mindst i forhold til din behandling med clindoxyl mod bumser:-)

Jeg håber at din hud bliver pæn og jeg sender dig mine bedste tanker om din fremtid.

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar