Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Dagcreme med SPF 50

Sommeren er snart over os - det bliver skønt med sol, varme og det danske sommervejr! Men har du fuldstændig styr på solbeskyttelse og hvilken SPF som er bedst for din hud? Heldigvis ved de fleste at de skal bruge solcreme og du er helt sikkert også en af dem. :-) Men er SPF 50 egentlig bedre en SPF 15? Få svaret her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Dagcreme med SPF 50”

Hej Mads

Laver du en decideret ansigtscreme med SPF? Her mener jeg solfaktor 30-50? Syntes ikke jeg kan finde en dagcreme med SPF 30-50 uden farvestoffer og parfume?

Med venlig hilsen
Louise

Svar til: “Dagcreme med SPF 50”

Hej Louise

Det kan du tro, at vi har, Danish Skin Cares dagcreme med SPF hedder – Perfect Skin Day Protector.

– Få dagcremen Perfect Skin Day protector med SPF 15 her:

Danish Skin Cares dagcreme har solfiltre i – og naturligvis har produktet SPF 15, som det blandt andet anbefales af Kræftens Bekæmpelse.

Du skal ENDELIG holde dig fra creme med SPF 50, på grund af den høje solfaktor, er der nemlig stor risiko for udvikling af allergi. Så creme med SPF 50 kan være skyld i hudirritation og hudproblemer som bumser og uren hud.

Desuden beskytter cremer med SPF 50 ikke bedre – det er en KÆMPE misforståelse – solfaktor 50 beskytter blot huden i længere tid. Og en solfaktor 15 beskytter mod cirka 5-6 timers sollys – og her menes ikke fra kl. 12-18, men de timer du opholder dig i solen! Så hvis du er ude 2 timer om morgenen og 2 timer om aftenen, så er solfaktor 15 ganske rigeligt! Opholder du dig længere tid i solen, så skal du blot huske at smøre dig ind i solcreme lidt oftere! :-) Med en dagcreme som indeholder SPF 15, slipper du for risiko for allergi! Ligesom du undgår udbrud af for eksempel bumser, fordi en dagcreme med højere solfaktor kan irritere eller tilstopper din hud. Solfaktor 50 tilstopper nemlig hudens porer hvilket kan forårsage hudproblemer som bumser og uren hud.

I forhold til solcreme er det faktisk ikke så vigtigt med solfaktor, som mange fejlagtigt tror – det er meget vigtigere om dagcremen har UVA og UVB filtre.

Solfaktor siger nemlig KUN noget om hvor længe du er beskyttet – UVB filtret beskytter mod alle de stråler som før dig rød og solbrændt.

hvor imod UVA strålerne fra solen er dem, som kan være årsag til kræft – og det er også UVA strålerne, som giver rynker, pigmentskader og andre hudproblemer.

Så drop tankerne om en dagcreme med SPF 50 og fokuser i stedet på at få UVB og UVA filtre i din dagcreme – og det er der naturlgivis i Danish Skin Care dagcremerne! :-)

– Du kan læse nærmere om solfilter og solbeskyttelse her: