Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care - August 2017

Perfect Skin Power Treat en ny tilføjelse til Danish Skin Cares super simple og meget effektive hudplejerutine. Nyt produkt, nyt design, lige magisk!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Perfect Skin Power Treat bliver nu del af vores samlede hudplejesæt

Nyt behandlingsprodukt til din daglige hudplejerutine

Perfect Skin Power Treat er vores nye produkt til behandling af ansigtet. Og er dermed en ny tilføjelse til Danish Skin Cares super simple og meget effektive hudplejerutine.

Samtidigt udgår vores tidligere produkt med salicylsyre, da vi med Perfect Skin Power Treat har skabt et nyt og virkelig fantatisk produkt med salicylsyre.

Danish Skin Cares hudplejerutine til ansigtet fortsætter altså med at bestå af 4 super gode produkter, som hver især hjælper mod mange forskellige hudproblemer, plejer huden i flere niveauer og behandler huden på mange forskellige måder – således at hvert enkelt Danish Skin Care produkt samler en lang række af hudplejeprodukter i ét og samme produkt.

Naturligvis med salicylsyre

Perfect Skin Power Treat er vores behandlingsprodukt og indeholder naturligvis salicylsyre – også kaldet Beta Hydroxy Acid (forkortet BHA)

Salicylsyre er en fantastisk ingrediens til behandling af huden!

I Perfect Skin Power Treat får du desuden både niacinamide, som er en super god ingrediens til at reparere og helbrede huden. Desuden er niacinamide en stærk anti-aging ingrediens, så Perfect Skin Power Treat er yderst effektiv til at modvirke rynker og bekæmpe ældning.

Yderliger indeholder Perfect Skin Power Treat Allantoin, som giver fugt til huden samtidig med at huden beroliges og rødme, kløe og irritation i huden minimeres. Desuden styrker Allantoin hudens naturlige celledeling og hjælper til med at helbrede skadet og ødelagt hud – derfor er Perfect Skin Power Treat fantastisk til at bekæmpe ar og mærker i huden fra bumser, of fantastisk til at reparere skadet og ødelagt hud.

– Læs mere om Perfect Skin Power Treat her:

Nyt lækkert design

Med lanceringen af Perfect Skin Power Treat, løftes sløret også for Danish Skin Cares nye design.

I første omgang som en test, for at høre vores brugeres og fans reaktioner – så vi udfra jeres feedback kan korrigere designet. Vi vil jo altid super gerne involvere jer, for netop at skabe de absolut bedste produkter sammen! :-)

Og selvfølgelig også for at opleve vores nye design på produktet, i produktets naturlige omgivelser.

De øvrige produkter vil efterfølgende komme med det nye design, når vi har fået mulighed for at korrigere designet udfra jeres feedback. Vi glæder os helt vildt til at se vores samlede hudpleje serie, når alle produkter er skiftet til det nye design.