Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care – August 2018

Uden at fedte fingrene. Uden Parfume. Uden farvestoffer. Amazing Hand Creme er virkelig en AMAZING håndcreme fra Danish Skin Care

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Lancering af vores nye håndcreme, Amazing Hand Creme

Vi har haft rigtigt mange forespørgsler på en håndcreme. Nu er den her! Og dermed 4 produkt i Amazing kropspleje serien, som også tæller Amazing Body Lotion, Amazing Body Wash og Amazing Body Treat. Og dermed kan du med Amazing Kropsplejeserien nu pleje huden på kroppen fra top til tå – eller skulle man skrive fingerspids.

Amazing Hand Creme er en super lækker håndcreme. Hurtigt absorberende og efterlader hænderne fugtede og velplejede.

Brug desuden gerne Amazing Hand Creme til at pleje dine neglebånd og dermed mindske risikoen for neglerodsproblemer og flossede neglebånd.

Amazing Hand Creme

Ingen fedtede fingre!

Amazing Hand Creme indeholder ingen olie eller andre fedtende ingrienser. Dermed undgår man helt at opleve fedtede og klistrede fingre i forbindelse med brug af Amazing Hand Creme.

Amazing Hand Creme er istedet for olie baseret på en base af glycerin, som er en super god fugtgiver – og tilmed en virkelig god fugtbevarende ingrediens, som netop sikrer at hænderne forbliver fugtede længe efter hænderne er blevet smurt.

Udover fugt fra Glycerin, som indeholder Amazing Hand Creme en lang række gode ingredienser for huden. Fremhæves skal Kamille og Cetearyl Alcohol, som hjælper med til at mindske rødme og irritation – et område som har været super vigtigt helt fra start.

Inden udvikling af Amazing Hand Creme viste en undersøgelse hos vores mange Danish Skin Care brugere, at de først og fremmest bruger håndcreme, når hænderne er tørre og når hænderne klør, skaller og huden på hænderne er irriteret. Og dette krav må Amazing Hand Creme sige at være perfekt til. Produktet tilfører huden massevis af fugt – og er naturligvis 100% fri for skadelige ingredienser.

Naturligvis! Ingen parfume, farvestoffer og skadelige ingredienser

Præcis ligesom alle øvrige Danish Skin Care produkter, så er Amazing Hand Creme – naturligvis, som den største selvfølge – udviklet uden brug af skadelige ingredienser for huden. Og Amazing Hand Creme er selvfølgelig 100% fri for parfume, farvestoffer o.l.

Læs mere om Amazing Hand Creme her