Danish Skin Care bygger på Mads Timmermanns personlige kamp mod bumser

Ved at studere en masse forskning og sætte mig ind i hudens anatomi og fysiologi, begyndte jeg at forstå hvordan bumser og uren hud i virkeligheden opstår. Og jeg begyndte derfor – selvfølgelig – at sætte spørgsmålstegn ved hudplejesælgernes (kosmetologer osv.) smarte salgstricks og jeg fandt hurtigt ud af, hvorfor de mange hudplejeprodukter mod bumser, tit forværrede problemet.

Det der gør mig kvalificeret til at hjælpe dig med at fjerne din urene hud og bumser er at jeg selv i mange år har døjet med uren hud. Det tømte min pengepung, ødelagde mit selvværd og derfor mange gode oplevelser i mine teenageår.

Min egen erfaring med problemet, min uddannelse til hudterapeut samt mange timers læsning af forskning om huden, har givet mig en viden og en personlig erfaring, der gør at jeg VED, hvordan du behandler din hud og fjerner dine bumser.

Siden 2008 har jeg brugt denne erfaring, til at hjælpe og vejlede mange andre til at få en smuk hud – igennem online konsultationer, en-til-en rådgivning, skønhedsevents og foredrag.

Mine egne hudproblemer kom jeg først helt til livs, da jeg selv udviklede en række hudplejeprodukter – naturligvis med afsæt i alt den viden jeg havde tilegnet mig igennem forskning, undervisning og især egne erfaringer.

Disse produkter har jeg videreudviklet og forbedret, efter jeg oplevede, hvor hurtigt jeg kom mine egne hudproblemer til livs – og siden 2011 har jeg med min hudplejeserie Danish Skin Care, kunnet hjælpe endnu flere til den smukke hud, som de altid har ønsket.

Jeg håber mine erfaringer må inspirere dig til en smuk, pæn og ren hud, uden opreklamerede myter – en myte kan eksempelvis være, at tandpasta kan fjerne dine bumser – og penge ud af vinduet.

Bedste hilsner
Mads Timmermann
Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin Care