Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care – Februar 2011

Mælk er årsag til bumser og uren hud. Drop komælk og få en hud uden bumser, hudorme og talgknopper - Få gratis guide her til at droppe mælk

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Mælkegiganten Nestlé erkender at mælk og valleprotein er en af årsagerne til bumser.


ENDELIG! Branchen blander sig

Mælk og valleprotein har i årevis været bevist af uvildige forskere og forskningsinstitutter som en kilde til og forværring af bumser og uren hud. Til stor modstant fra branchen.

Mælkegiganten Nestlé erkendte nu efter selv at have udført en vældig stort forskning i mælk at mælk og specielt valleproteinet i mælk rent faktisk er årsag til bumser, samt forværring af bumser.

Har du bumser?

Vær dermed ekstra opmærksom på indtag af mælk. Og især produkter med valleprotein/whey protein.

Trods vi hos Danish Skin Care i årevis har rådet til at droppe eller i hvert fald mindske komælk, da forskning gang på gang har påvist en sammenhæng med bumser, så kan det ikke påvises meget tydeligere end nu, hvor en mælkegigant påviser det samme og erkender problemet.

Få mere information om behandling af bumser

4 ud af 5 oplever bedring

I alt sin enkelthed har Danish Skin Care vejledt teenagere til at droppe komælk i 30 dage, for på egen krop at opleve resultatet. 4 ud af 5 er kommet retur og har kunnet se en bedring i forhold til deres bumser og er derefter fortsat uden komælk.

Helt nyt påviste Nestlé

Mælkegigantens Nestlés forsknings i mælk og valleprotein viste yderligere, mindre mælk, eller elimineringen af valleprotein og insulinotropisk mælk, vil have en enorm indflydelse på forebyggelsen af vestlige sygdomme som fedme, diabetes mellitus, kræft og demens sygdomme.

Der er altså flere gode grunde til at vi ikke blot skal drikke/spise mælk.

Mangel på kalk?

Rigtigt mange drikker mælk netop for at undgå kalkmangel.

Der er dog rigtigt mange andre fine kilder til kalk: Grønkål, bønner, havre, fiberbrød, oliven, figner og mandler.

Sundhedstyrelsen anbefaler 800 mg kalk hver dag til voksne, og faktisk er der i 100 g mandler 256 mg kalk, hvilket er dobbelt så meget kalk, som i komælk.

Hvad med morgengrynene?

Der er rigtigt mange sundere alternativer til mælk på morgengrynene end mælk. Prøv med ris-, havre eller mandeldrik.