Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care – September 2012

Daglig eksfoliering med salicylsyre, BHA og peeling – Smooth Skin Treatment - er FANTASTISK til behandling af bumser, solskader og ar i huden

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Ny baby i familien: Smooth Skin Treatment.


AHA bliver til BHA

Efter 2 års udvikling er det nu endelig lykkedes at skabe en BHA eksfoliering. Det har bestemt ikke været nemt, men nu er den her ENDELIG! Vidunderproduktet til behandling af bumser og uren hud.

AHA eller BHA

Kort sagt er AHA en frugtsyre, der virker overfladisk.

BHA er en langt mere kompliceret syre. En salicylsyre, som virker overfladisk og i de dybere hudlag. En BHA eksfoliering virker altså i flere niveauer af huden, hvilket gør den langt mere effektiv.

En BHA er desuden fedtopløselig og beroligende for huden. Altså virkelig et vidunderprodukt til behandling af bumser.

Fantastisk er Smooth Skin Treatment, da den overholder pH-værdien på 3,64 hvor salicylsyren virker optimalt.

Pressen var og er fortsat ellevilde!

Meget banebrydende er udviklingen af Smooth Skin Treatment med sin Beta Hydroxy Acid (BHA / salicylsyre) og samtidigt kombinationen med de mange andre gode ingredienser i produktet blandt mange andre både kamille og niacinamide.

Og pressen tog vældig godt imod produktet. Og omtaler fortsat, år efter lanceringen, Smooth Skin Treatment i rosende skyer.

Resultatet taler sit eget sprog

Sådan skriver Danmarks Beautyblogger nr. 1, Anette fra BeautySpace, efter at have afprøvet Smooth Skin Treatment på en hårdt bumseplaget ung pige.

Gå tilbage til oversigten