Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care - Januar 2015

NY bog om skønhed, velvære og hudpleje skrevet af Mads Timmermann fra Danish Skin Care. Få super simpel guide til at få smuk hud

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Mads bog “Sund Krop. Smuk Hud. Og fantastisk udstråling!” udkom – og præcis som titlen siger, inspirerer bogen til at få en sund krop, en smuk hud og opnå en fantastisk udstråling.


En rejse igennem sundhed og skønhed

Igennem 4 kapitler – pleje, kost, motion, mindset – tager Mads Timmermann læseren på en 360 graders rejse rundt om skønhed og sundhed.

Målet er at sætte fokus på ikke blot hudpleje, som ét skønhedstrick. Ej heller blot motion og den veltrænede krop, men at forene de fire hjørnesten til at få en sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling.

Fantastisk modtagelse!

Modtagelsen var ovenud fantastisk! Bogen blev mere eller mindre revet ned af hylderne, så vores fantastiske pakke-og-lager tryllekunstnere var på overarbejde.

Næsten 3000 solgte eksemplarer blot i lanceringsperioden.

Bogbutikkerne tog del i sejren

Bog&Ide, Arnold Busck samt Saxo.com tog del i salget og havde bogen til salg. Bog&Ide og Arnold Busck havde bogen til salg i nærmest samtlige butikker i Danmark – temmelig sejt for en førstegangs udgivelse og forfatter :-)

Bog&Ide Skørping

Var helt igennem fantastiske med deres opbakning! Og fejrede i stor stil, at et tidligere bybarn havde skrevet en bog.

Udsmykningen af butiksvinduerne siger vidst det hele :-)

Og butikken inviterede samtidig Mads Timmermann til butikken for at lave en bogsignering og oplæsning fra bogen.

Flere butikker fulgte trop

Efter succesen i Bog&Ide Skørping, fulgte mange flere butikker trop og inviterede Mads på besøg. Dette førte til en bog-tourne rundt i landet, hvor Mads fik præsenteret sin bog.

Flot modtagelse i pressen

Boganmelderne roste bogen i stor stil og pressen var FANTASTISKE til at bakke op om udgivelsen, med fine anmeldelser og omtale af bogen – ligesom lokalaviserne bakkede smukt op om Mads’ bog-tourne rundt til bogbutikkerne.

Gå tilbage til oversigten