Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care – Juni 2016

Danish Skin Care gav en solcreme med SPF 30 til kroppen væk helt gratis. Perfect Sun Protector fra Danish Skin Care beskytter kroppen mod solskader

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Perfect Sun Protector lanceres – og foræres væk gratis gennem hele juni.


Danish Skin Care solcreme til kroppen

Solbeskyttelse er vigtigt! Det ved de fleste efterhåndenden. Hvad de færreste dog har helt styr på er vigtigheden af god solbeskyttelse i korrekt solfaktor og med UVB samt UVA solfilter.

For at sætte ekstra fokus på vigtigheden af gode solbeskyttelsesprodukter, lancerede Danish Skin Care: Perfect Sun Protector.

Perfect Sun Protector er en solcreme til kroppen, som indeholder solfaktor 30, UVA-solfilter, UVB-solfilter. Dertil kommer at Perfect Sun Protector naturligvis er 100% fri for parfume, farvestoffer og andre skadelige kemikalier.

Træt af fede og klistrede solcremer?

Perfect Sun Protector farver hverken huden hvid, så du ligner Pjerrot. Ej heller fedtes huden til. Tværtimod trænger Perfect Sun Protector lynhurtigt ind i huden og gør dét, som solcremen netop skal – beskytte huden, imens du nyder solen.

Perfect Sun Protector er virkelig en super lækker solcreme, som kan bruges af børn og voksne – og selvfølgelig både af mænd og kvinder.

Perfect Sun Protector sælges til 299 kr. – få produktet her

Gratis solcreme

Gennem hele juni måned 2016, da Perfect Sun Protector blev lanceret, forærede vi Perfect Sun Protector væk gratis.

Hos Danish Skin Care tror vi nemlig på, at en smuk og sund hud først og fremmest starter med god pleje og beskyttelse – og hertil er solbeskyttelse helt sikkert en af de helt store faktorer, som kan hjælpe huden til at være smuk og sund hele livet igennem.

Det er trods alt langt nemmere at forebygge, end at skulle reparere solskader, pigmentforandringer og fjerne rynker – forårsaget af solens skadelige stråler.

Gå tilbage til oversigten