Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care – September 2016

Hudplejeserien Danish Skin Care sælges til hele verden, og har åbnet butik i Holland. Alle fortjener en smuk og lækker hud, uanset hvor i verden de er fra!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

“Nu in het Nederlands” – eller på dansk – “Nu på hollandsk”.

Og mere præcis: Danish Skin Care og alle skønhedsartikler er nu oversat til hollandsk.


Samme navn, blot på Hollandsk

Navnet er naturligvis fortsat “Danish Skin Care”, uanset hvor i verden vi sælger til. Og vi er heldigvis så priviligerede, at have kunder over store dele af verden.

Størstedelen af vores udenlandske brugere taler naturligvis ikke dansk og handler gennem vores engelske website www.danishskincare.com – trods vores første udenlandske kunde, førend vi fik et engelsk website, kontaktede kundeservice ved hjælp af Google-translate.

Vores første udenlandske kunde var fra Iran, talte hverken dansk og kun lidt engelsk. Så det ledte sandt nok til lidt hårdt arbejde med forståelsen, når det var oversat via Google-translate fra dansk til persisk – men vi løste opgaven og er glade for at have hjulpet vedkommende af med sine bumser, og super glade for stadigvæk, at sende produkter til vores iranske fan :-)

Kort efter blev vi selvfølgelig nødt til at lancere Danish Skin Care på engelsk, når nu efterspørgslen var der.

Stor efterspørgsel i Holland

Sidenhen er Danish Skin Care vokset og vi har fået flere og flere kunder, fra overalt i verden. Især vores nabolande Norge og Sverige leverer vi mange produkter til.

Holland oplever vi dog en større og større efterspørgsel fra og for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra Holland, så lancerede vi 1. september 2016: www.danishskincare.nl – hvor vi til vores hollandske kunder har oversat alt Danish Skin Care materialet til hollandsk.

Gå tilbage til oversigten