Danish Skin Care hudplejeserien

Udviklet af Mads Timmermann, med fokus på Mads' ønske til en hudplejeserie, som skal være effektiv og virkningsfuld. Plus Mads' ønske om at det skal være enkelt og nemt at pleje huden, så man får det gjort på daglig basis.

Og så er serien naturligvis udviklet udfra, hvad forskning har vist, rent faktisk virker til behandling af huden. Altså intet hokus-pokus. Ej heller nogen mirakelingredienser. Ingen unødvendige produkter. Ingen parfume. Ingen farvestoffer. Ingen irriterende og skadelige ingredienser.

– Kun en lang række virkningsfulde ingredienser, som beviseligt vil hjælpe til en smuk og perfekt hud.

Læs nærmere om vores holdning til ingredienser

Det var tilmed vigtigt for Mads i udviklingen af hudplejeserien, at samle mest mulig pleje i én serie. Altså ikke blot løse ét problem ad gangen, men arbejde på tværs af huden og med flere problemer. Vigtigst af alt, at forebygge og mindske dannelsen af nye hudproblemer.

Alt samlet i én hudplejeserie

Med Danish Skin Care får du perfekt hudpleje til behandling af bumser, hudorme, talgknopper og uren hud. Du får anti-aging, solbeskyttelse, behandling af ar og rødme – alt sammen samlet i én hudplejeserie.

Og du får det i en hudplejeserie med et minimum af produkter, så du ikke skal leve dit liv på badeværelset med 5, 10 og 20 daglige hudplejeprodukter – eller ugentlige og månedlige masker.

Med Danish Skin Care serien kan du bruge tiden på at have det sjovt, leve og nyde din smukke hud.

Lær den super-duper nemme Danish Skin Care hudplejerutine at kende

Mere end blot hudpleje

Erfaring gennem årenes løb, ny forskning – og efterspørgslen på hurtige resultater – har som tillæg til hudplejeserien, videreudviklet Danish Skin Care til i dag at sætte 360-graders fokus på skønhed.

Hudpleje handler nemlig ikke blot om den rigtige creme, hvis man ønsker hurtige resultater – og ihvertfald er skønhed langt mere end blot hudpleje. Hudpleje, kost, motion og mindset er de fire hjørnesten i en Sund krop. Smuk hud. Og FANTASTISK udstråling.

Danish Skin Care arbejder i dag med alle fire områder, for at hjælpe til hurtigst resultat og til en smuk og perfekt hud.