Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care - Januar 2018

AWESOME EVENT er et brag af en fest med fokus på indre skønhed og positiv energi. Det er Danish Skin Cares skønhedsevent, UDEN snak om hudpleje, bumser og hudplejeprodukter. Deltag i næste event og udvikle din indre skønhed, sammen med os og 1100 andre fantastiske mennesker.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Awesome Event 2018 med 1100 gæster.

2017 samlede Danish Skin Care 250 mænd og kvinder til en dag i skønhedenstegn – Awesome Event. Det var en stor succes, og succeser gentager vi gerne. Og kort efter Awesome Event 2017 begyndte vi at planlægge Awesome Event 2018.

Salget startede september 2017. Vores egen forventning og håb var at sælge 400 billetter. De blev revet væk i løbet af 7 dage. Og vi skyndte os derfor at undersøge mulighederne for at leje hele salen hos Hotel Scandic Copenhagen – fremfor blot en lille del af salen, hvor der var plads til 400.

Det faldt hurtigt på plads og vi stod nu med muligheden for 1100 gæster. Disse ekstra pladser var solgt i løbet af ganske få måneder. VILDT! Nu skulle vi så til at planlægge dagen og især logistikken for SÅ mange gæster.

Skønhedsevent – uden hudpleje

Awesome Event er en dag i skønhedenstegn. Men med absolut intet fokus på hudpleje og hudplejeprodukter.

Awesome Event handler om at elske sig selv, turde bryde vaner og hjælp til at leve et endnu mere positivt og lykkeligt liv.

Til at hjælpe med at sætte fokus på det, havde vi inviteret en række dygtige speaker.

Hudplejeekspert og humørbombe Mads Timmermann var naturligvis en af speakerne og vært for dagen. Men ellers talte Thomas Dybro, Joan Ørting, Mie Moltke, Søren Lynge og Katrine Gissiger.

Alle super dygtige speakere, som hver især delte deres budskab om at elske sig selv og blive et mere lykkeligt menneske – og dermed et endnu smukkere menneske, udvendigt og indvendigt.

– Læs nærmere om Awesome Event her: