Økologi og naturlige ingredienser

Vi pointerer lige igen – VI ELSKER NATUREN!

Og vi er helt tossede med lækre grøntsager og frisk frugt. Vores firmakøleskab ligner langt fra et almindeligt køleskab på et kontor.

Vores køleskab er proppet med grøntsager til lækre juicer og smoothie – vi drikker som regel en juice eller smoothie flere gange om dagen, for at pleje vores indre og skærpe vores hjerne. Vi skal jo være klar til at gøre Danish Skin Care endnu bedre 🙂

Vores frokost består i stor udstrækning også af grøntsager. Helt sikkert er det i hvert fald at vores frokost indeholder massevis af grønt. Både i form af lækre salater, stegte grøntsager eller rugbrødsmadder med avocado, tomat og salat.

Hos Danish Skin Care er vi virkelig et grønt kontor 🙂

Og vi er stor fortaler for, at vi skal passe på vores jord. Og vi er meget modstander af skadelige kemikalier!

Læs om vores holdning til ingredienser i hudpleje

Når det kommer til økologi og naturlige ingredienser, så er verden dog ikke bare sort/hvid. Økologi og naturlige ingredienser er nemlig ikke altid bare fantastiske.

Økologi og naturlige ingredienser er skadelige

Eller mere præcist, så kan der selvfølgelig være skadelige naturlige og økologiske ingredienser.

Se blot på en bjørneklo. Den er da naturlig, men stadigvæk voldsom giftig.

En økologisk citron er – ligesom en sprøjtet citron – virkelig skadelig for huden.

På samme måde gælder det med mange andre ingredienser… Bare fordi noget er økologisk eller naturligt, så er det ikke nødvendigvis godt.

Hos Danish Skin Care er vi stor fortaler for økologi og at passe på vores jord, men vores største fokus er at udvikle virkningsfulde hudplejeprodukter. Altså produkter der virker for huden, er baseret på, hvad forskning fortæller virker, og er uden skadelige kemikalier og hudirriterende ingredienser.

Få nærmere information om vores holdning til ingredienser

Økologien i procenter

– eller nærmere promiller.

De fleste vil nok blive chokerede over dette, men der er faktisk ikke lovgivning på markedet om økologisk hudpleje.

Når vi ser på økologiske fødevarer, så skal de indeholde en vis mængde økologiske ingredienser. Sådan er det ikke med hudpleje. Med hudpleje er reglen blot, at der skal kunne bevises ét eller andet økologisk i produktet.

Temmelig misvisende mener vi!

Bedre er det ikke blevet efter forbrugerombudsmanden satte fokus på sagen og ville ændre lovgivningen i Danmark. Nu er der kommet et ønske fra forbrugerombudsmanden om at hudpleje kun mærkes økologisk, hvis det indeholder 15 %.

Nu er vi hos Danish Skin Care ikke meget for ønsker og håb, vi tror på fakta.

Læs nærmere om, hvordan Danish Skin Care udvikles