Skrevet af Mads Timmermann

Danish Skin Care - September 2017

Eventyret om Danish Skin Care bliver mere og mere fantastisk for hvert måned der gå! Læs hvad der skete i September 2017! Ingen spoilers, det var magisk!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Lancering af vores nye lækre behandlingsprodukt til hudproblemer på kroppen, Amazing Body Treat.

Vi har fået et nyt medlem i familien: Amazing Body Treat

Amazing Body Treat har været længe undervejs. Det er virkelig et super lækkert og nyt produkt, som Mads Timmermann har arbejdet længe på at udvikle.

Amazing Body Treat er, ligesom det ligger i navnet, ren forkælelse til kroppen. Og måske ikke helt alligevel. Amazing Body Treat er til kroppen, men det er ikke et produkt som skal bruges dagligt på hele kroppen. Amazing Body Treat er et behandlingsprodukt, som er særligt udviklet til at løse hudproblemer på kroppen. Og Amazing Body Treat skal derfor kun bruges dagligt i en kortere periode eller løbende efter behov.

Amazing Body Treat er genialt til behandling af tørre albuer, ligesom produkt super effektivt bekæmper bumser og urenheder på ryggen eller brystet. Desuden er Amazing Body Treat fuldstændigt fantastisk til behandling af Keratosis Pilaris.

Ja! Faktisk er Amazing Body Treat genialt til at behandle (mere eller mindre) alle typer af hudproblemer på kroppen.

Behandling, pleje og fugt i et produkt!

Amazing Body Treat kombinerer effektivt behandling af huden, både overfladisk og i de dybere hudlag. Produktet giver grundig pleje i form af massevis af gode vitaminer, mineraler og ikke mindst mange reparerende ingredienser.

Og sidst men ikke mindst fugt. Mange hudproblemer på kroppen skyldes nemlig mangel på fugt. Vi er slet ikke lige så gode til at pleje huden på kroppen, som vi er det i ansigtet. Men kroppen har også brug for pleje, især når der er hudproblemer.

Vores hud på kroppen er jo dækket af tøj det meste af dagen, så huden får ikke rigtig mulighed for at ånde og optage fugt fra omgivelserne. Netop derfor er tilførelse af fugt yderst vigtigt, særligt når det kommer til behandling af hudproblemer på kroppen. Men det skal naturligvis ikke være olie og tilstoppende ingredienser, som giver fugt – det skal være fugtgivende og fugtbevarende ingredienser (f.eks. glycerin, som er brugt i Amazing Body Treat).

Men fugt kan ikke gøre det alene, der skal også de reparerende og plejeden ingredienser til. Og for at behandle hudproblemer skal der naturligvis også være masser af aktiver og power ingredienser, som virkelige sørger for en god behandling af huden.

Det hele samles i Amazing Body Treat – behandling, pleje og fugt – så du hurtigt kan få bekæmpet og løst dine hudproblemer på kroppen.

– Læs mere om Amazing Body Treat her: