Historien om Danish Skin Care

Historien om Danish Skin Care er fortællingen om livsglæde, fantastisk udstråling og smuk, perfekt hud. Historiens start er dog noget mere dyster og starter flere årtier tilbage – trods vi er et ungt firma fra 2011. Historien burde næsten også begynde med “der var engang”, som alle gode eventyr...

Den Grimme Ælling

Historien om Danish Skin Care er nemlig et sandt eventyr, næsten ligesom Den Grimme Ælling, og starter med Mads Timmermann.

Fra sine tidlige teenageår led Mads voldsomt meget af bumser, samtidig med at han kæmpede med udslæt og rød og irriteret hud.

Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.
Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.

Bumserne var dog ikke det virkelige problem. Det helt store problem var, at Mads, på grund af bumserne, følte sig mindre værd. Mads skjulte sin hud – både med makeup, pudder og især ved at melde fra til fester, sociale arrangementer og hygge med vennerne.

Mads var nemlig virkelig flov over bumserne. Mads følte sig grim på grund af bumserne.

Og det hjalp virkelig ikke at familie, venner, naboer – ja nærmest fremmede på gaden – kom med alle deres mange råd, tips og tricks til korrekt behandling. Det gjorde jo blot, at der var endnu mere fokus på bumserne.

 

Noget måtte gøres!

I flere år kæmpede Mads Timmermann med et voldsomt udbrud af bumser, ligesom han var plaget af udslæt. Mads har besøgt utallige kosmetologer, afprøvet hundredevis af hudplejeprodukter – i alle prisklasser – og talt med mange hudlæger.

Og Mads afprøve – ligesom de fleste har gjort – et utal af tips og råd fra venner, familie og naturligvis skønhedsmagasiner.

Intet hjalp dog. Ikke særligt længe ad gangen i hvert fald. Og aldrig til fuld tilfredshed.

Mads tog derfor sagen i egen hånd. Tog en uddannelse til hudterapeut og begravede sig i meget forskning om huden, bumser og hudproblemer.

– Og Mads løste sine hudproblemer.

Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.
Stifteren af Danish Skin Care og ekspert i smuk hud - Mads Timmermann

Det var fantastisk endelig at være bumsefri! Skønt at venner, veninder og familie pludselig komplimenterede Mads’ hud – fremfor at komme med gode råd til behandlinger.

Sidenhen har Mads hjulpet 1000-vis af andre med at komme deres hudproblemer til livs. Og Mads’ mission i dag er at hjælpe, rådgive og vejlede flest mulige i, hvad der virker og hvad der ikke virker.

 

Den 1. september 2008…

Efter på egen hånd at have løst sine hudproblemer, satte Mads sig for at hjælpe andre i samme situation.

Den 1. september 2008 oprettede Mads Timmermann derfor danskhudpleje.dk. En hjemmeside, som havde til formål at inspirere til smuk hud, sund krop og fantastisk livsglæde – samtidig med, at myter og fejlvejledning blev sat i fokus.

I to år vejledte og rådgav Mads flere hundrede kvinder, mænd, piger og drenge til at få et smukkere udseende, en sundere krop og en fantastisk udstråling.

Herved indså Mads, at mange forbrugere er forvirrede over de mange hudplejeprodukter, rutiner og vildledende råd, der findes i den store skønhedsindustri.

Hudplejeserien opstod

Den store viden Mads havde fået om korrekt pleje af huden sammensat med de flere og flere mennesker, der søgte Mads’ vejledning – det førte til udviklingen af Danish Skin Care hudplejeserie, som så dagens lys den 11. april 2011.

– Læs nærmere om Danish Skin Care hudplejeserien

Og resten er historie…

Hvad der startede som et sandt eventyr, temmelig mørkt og virkelig uoverskueligt – endte heldigvis, som ethvert godt eventyr, lykkeligt.

Mads er blevet bumsefri og Danish Skin Care opstod.

Sidenhen er det, som man siger, “kun historie”…

Eller er det?

Vi mener helt sikkert, at Danish Skin Cares eventyr først lige er begyndt – og vi glæder os til at se, hvor historien tager os hen.

Du skal være meget velkommen til at rejse med på eventyret.

– Vi vil i hvert fald hjertens gerne hjælpe dig fri for dine hudproblemer. Og hjælpe dig til en sund krop, smuk hud og en fantastisk udstråling.