Kender du de største frustrationer med bumser?

Du kigger i spejlet og håber, at dine bumser er væk. Hvilket de selvfølgelig ikke er, for intet virker jo mod dine bumser! Tværtimod virker det nærmest som om, at der er kommet flere…

Du tænker, at nu må dine bumser godt forsvinde! Du har haft dem længe nok og er virkelig irriteret over stadigvæk at være den, der går rundt med bumser, og du drømmer om at få en hud uden bumser og urenheder.

Du er træt af dine mange daglige hudplejeprodukter fra forskellige mærker.

Du er frustreret over den enormt store mængde tid du bruger på at tænke på og forsøge at komme dine bumser til livs.

Du behandler dine bumser med flere månedlige peelinger, ansigtsmasker og besøg hos kosmetologer og hudlæger, som alle anbefaler dig deres egne favoritprodukter.

Du har afprøvet rigtig mange måder at behandle bumser på. Behandlinger, som indebar at smøre dit ansigt ind i forskellige olier, bruge produkter med skrappe ingredienser, blande dine egne produkter i køkkenet, eller helt undlade at bruge produkter i en periode.

Du er frustreret over konstant at høre nye råd fra magasiner, venner og familie og du er pinlig over at dine bumser, konstant skal være til samtale (og vejledning) fra venner, kollegaer og familie.

Du har prøvet hudplejeprodukter fra både kosmetikbutikker, kosmetologer og hudlæger, og i alle prisklasser. Hudplejeprodukter som måske har virket lidt, men aldrig i længere tid eller så godt som du havde håbet.

Du er klar til at gøre ”næsten” alt, for at få en ren og smuk hud!

Mest af alt, så ønsker du én gang for alle, at få en guide til at komme dine bumser og urenheder til livs. Altså en guide, som faktisk virker!


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med