Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Defekte hudplejeprodukter og lufttæt emballage

Hader du defekte hudplejeprodukter? Det gør vi også! Der er intet så irriterende som defekte hudplejeprodukter! Derfor gør vi alt hos Danish Skin Care for, at du altid får det bedste ud af dine hudplejeprodukter! Click her og bliv klogere på lufttæt emballage og hvordan du undgår defekte hudplejeprodukter!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Defekte hudplejeprodukter og lufttæt emballage”

Hej Mads.

Nu har jeg brugt din store produktpakke i mere end et år med tilfredshed! Jeg er virkelig super glad for alle dine produkter – de er virkelig gode! :)

Men desværre har jeg nu 2 gange i træk oplevet at min “facewash” er gået i stykker, fordi jeg har tabt den på gulvet. Kald mig bare doven, men når jeg står i badet – så har jeg altså bare ladet flasken falde ned på gulvet – det plejer ikke give nogen problemer med mine andre vaske produkter.

Men med din emballage opstår der problemer, og bagefter virker pumpen ikke længere. Og det gør at plastikdimsen inde i beholderen vender lodret, hvilket gør at produktet ryger ud af bunden… :(

Nu skal jeg for 3 gang i træk købe en facewash hjem, hvilket kan være lidt øv, når nu budgettet ikke er særlig stort på SU.

Håber i vil tage problemet seriøst, da jeg nok ikke er den eneste der har oplevet dette!

Venlig hilsen
Dani

Svar til: “Defekte hudplejeprodukter og lufttæt emballage”

Hej Dani

Super dejligt at høre, at du er glad for produkterne! Og skønt at høre, at du flittigt bruger produkterne! :-D

Defekte hudplejeprodukter er irriterende, men i forhold til at du taber produkter og at rensen så går i stykker – så er mit råd at du passer på ikke at tabe produktet. Du kan altså ikke bare lade produktet falde fra 1 meters højde, også regne med at det holder til det – slet ikke, hvis du gør det dagligt, når du er i bad.

Selvom der er tale om en solid emballage i plastik, så bruger vi lufttæt emballage – netop for at sikre at produktet beholder sin gode kvalitet, lige indtil du pumper det sidste produkt ud af flaskerne!

Du kan altså forvente den SAMME gode effekt af ingredienser fra du starter med at bruge produktet – og indtil emballagen er tom. Såfremt du naturligvis bruger produktet indenfor produktets levetid! :-)

Havde vi istedet rensen i en tube, så ville der komme lys, luft og bakterier ned i produktet hver gang du åbner emballagen og skal bruge rensen… Dermed ville ingredienserne i produktet være døde og ikke længere virke efter 1-2 ugers dagligt brug.

Så netop derfor bruger vi lufttæt emballage! :-D Og lufttæt emballage tåler – selvom det er plastik – altså ikke at blive tabt på gulvet.

Så pas endelig på med ikke at tabe produkterne! Så undgår du i hvertfald at skulle kæmpe med defekte hudplejeprodukter:-)

Når det så er sagt, så ved jeg hvor frusterende det er at løbe tør for sin rens – og jeg forstår udemærket at pengene er små, når nu du er på SU! :) Så jeg beder lige lageret om at sende dig en ny rens :-D Så håber jeg du passe bedre på din Clean Skin Face Wash og stopper med at tabe den… :-)

Held og lykke med studierne – og tak for din feedback.

Håber mit svar hjælper dig til at passe bedre på emballagen, så du ikke taber den og undgår defekte hudplejeprodukter. Produkterne holder nemlig ikke til at blive smidt rundt med… :-D

Og vi har altså ikke tænkt os at skifte emballage! :-) Hvilket jeg er sikker på, at du heller ikke gør… ;) For helt ærligt, hvem gider bruge penge på hudpleje hvor ingredienserne er døde efter nogle få uger, fordi det skal være i en eller anden smart krukke? Eller produktet er i en tube, som man kan smide rundt med? :-)