Den vigtigste grundregel omkring motion og træning

Faktisk gælder grundreglen for fysisk aktivitet, at du bør bevæge dig hver eneste dag.

Det skal ikke forstås sådan, at du partout skal i centret hver dag. Du skal ganske enkelt blot bevæge dig 30 minutter hver dag, for at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme, sukkersyge og kræft med 30 % – og naturligvis effektivt hjælpe på bekæmpelse af dine bumser og din urene hud.

De 30 minutter er faktisk uden at du egentligt skal eller bør anstrenge dig. At gå eller cykle i normalt tempo er helt fint.

30 minutter hver dag er dog det absolutte minimum! Det bliver du sundere af, får mere energi i hverdagen af, får nemmere ved at holde vægten og forbedrer din blodcirkulation – hvilket vil hjælpe på dine bumser.

Fordobler du din daglige aktivitet til 1 time, får du også den dobbelte sundhedseffekt! Det er dog stadig ikke nok til at komme i rigtig god form. Du bliver ikke i stand til at vandre Alperne tynde, holde trit med de andre på fodboldbanen eller løbe 5 km uden at puste. Der skal du op og have mere sved på panden.

Det fantastiske ved ovenstående er, at overholder du blot de 30 minutters daglig fysisk aktivitet HVER dag, så kan du med 2 ugentlige intensive træninger, betydeligt forbedre resultatet – både sundhedsmæssigt og i forhold til dine bumser og urene hud.


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med