Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kan deodorant fjerne bumser?

Bør du tro på alle velmenende hudplejeråd du får? Nej for ofte skyldes det misforståelser! Så bør du bruge deodorant til at fjerne bumser? Få svaret her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kan deodorant fjerne bumser?”

Hej Mads.

Jeg håber det er det rette sted jeg skriver.
En veninde fortalte mig engang om at parfumerfri deodorant virkelig hjalp på hendes urenheder, og da jeg pludselig fik en urenhed for lidt tid siden prøvede jeg hendes råd. Jeg puttede min parfumefri derma deodorant på min urenhed, og 2 dage efter var den helt forsvundet! Urenheden forsvandt og efterfølgende har jeg prøvet det et par gange og jeg synes fantastisk det er et godt råd!

Mit spørgsmål til dig er om dette er sundt for huden? Produktet er jo helt fri for parfume osv. men hvorfor oplever jeg, at det fjerner urenhederne så hurtigt? Hvad vil du sige om min venindes råd?

Venlig hilsen
Thomas

Svar til: “Kan deodorant fjerne bumser?”

Hej Thomas

Nej! Det er bestemt ikke godt for huden at bruge deodorant i ansigtet – deodoranter indeholder alkohol, og alkohol er virkelig ikke godt for huden!

Desuden forsvinder bumser størstedelen af tiden i løbet af 1-2 dage… Så det er næppe deodoranten, som hjælper dig – men nok nærmere bare huden, som bekæmper bumsen helt almindeligt. :)

I forhold til bumser er det også langt mere effektivt at sætte fokus på behandling af huden – og modvirkning af bumser, så du helt undgår bumserne… Fremfor at skulle bekæmpe bumserne, når de er kommet frem.

Og dertil er god hudpleje vejen frem – og kunne med fordel være Danish Skin Care hudplejeserien! Her får du en super effektiv behandling af huden. Danish Skin Care serien er proppet med massevis af aktiver, som aktivt bekæmper bumserne før de kommer til hudens overflade – og dermed slipper du helt for at skulle se bumserne, og bruge tid og frustration på at bekæmpe bumserne på hudens overfalde.

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her: