Derfor er grøntsager gode mod bumser og akne!

Et ordsprog siger: ”Du bliver, hvad du spiser” og intet kunne være mere sandt i forhold til bumser, for en sund kost bestående af grøntsager, vil hjælpe gevaldigt på dine bumser.

Der er desuden påvist en sammenhæng mellem mangel på visse vitaminer, sporstoffer og mineraler og udvikling af bumser. Grøntsager og krydderurter er vores bedste kilde til vitaminer og mineraler.

Desuden er grøntsager anti-inflammatoriske og syreneutraliserende (basiske) for kroppen og huden, ligesom grøntsager har en lang række helbredende, genopbyggende og forebyggende effekt på sygdomme og bakterier – herunder også bumser og uren hud.

Specielt er grøntsager med til at mindske hormonel ubalance, som er den største årsag til bumser og uren hud. Det bør desuden være logisk, at en krop i balance, med tilstrækkelige vitaminer og mineraler, er en glad krop.

Du bør derfor virkelig sørge for at fokusere på en kost bestående af store mængder grøntsager, eller i hvert fald med overvægt af grøntsager, samtidig med at du minimerer, eller bedre endnu, helt fjerner fødevarer, der har modsat effekt, såsom animalske fødevarer: Kød, mælkeprodukter, kylling og lignende.


Mest populære produkter