Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Ar og brug af dermaroller sammen med hudpleje

Der findes mange produkter og behandlingsformer som lover at fjerne skader i huden som ar, pigmentskader og mærker i huden. Mange af behandlingsformerne som dermaroller, laser eller scrubs, er dog ofte alt for hårde mod huden. Er du i tvivl? Bliv klogere på behandling af ar med dermaroller og få smukkere hud!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Ar og brug af dermaroller sammen med hudpleje”

Hej Danish skin Care.

Tusind tak for jeres fantastiske produkter. Jeg elsker dem!!! :)

De har virkelig hjulpet mig af med meget af mit rødme samt de ankear jeg har i ansigtet. Selvfølgelig er det hele ikke væk, men det havde jeg heller ikke regnet med. Jeg har derfor besluttet mig for at bruge dermaroller. Jeg har læst mig lidt frem og tænker den måske også kan hjælpe mig lidt mere i forhold til mit ansigt.

Men jeg er nødt til at spøge dig Mads: Hvordan bruger jeg min pleje serie ( aften) når jeg også anvender den?

Tænker jeg vil lave mine behandlinger om aften så min hud kan få hvile gennem natten. Men jeg er bare lidt i tvivl. Jeg bruger mit ansigt rens om aften, dernæst min power treat og til sidst min natcreme. Jeg kan læse mig frem til at man skal rense sin hud inden brug og dernæst smører huden med en seurm.

Men hvad så med min Perfect Skin Power Treat, skal jeg bruge den inden jeg anvender min dermaroller eller skal jeg først gøre det bagefter?

Venlig hilsen
Sarah :-)

Svar til: “Ar og brug af dermaroller sammen med hudpleje”

Hej Sarah

Det er super godt at høre, at du er glad for Danish Skin Care produkterne – og det er skønt at høre at produkterne allerede har givet gode resultater. :-)

Jeg kan dog ikke hjælpe dig i forhold til brug af dermaroller… Jeg skal selvfølgelig ikke bestemme om du skal eller ikke skal bruge dermaroller, men hos Danish Skin Care er vi STORE modstandere af dermaroller! Det er vi af den simple grund, at der absolut intet videnskabeligt bevis er for, at en dermaroller virker. Tværtimod tyder alt tidligere forskning på, at den form for behandling er direkte ødelæggende for huden… Så Sarah, jeg vil altså kraftigt fraråde dig at begynde med dermaroller.

Det er naturligvis dit eget valg men vores anbefaling er, at du ikke begynder at bruge dermaroller.

Nu skriver du ikke lige hvor længe du har været igang med Danish Skin Care produkterne, men at du allerede ser gode resultater, det er et super godt tegn. Og behandling af huden tager altid tid – især i forhold til ar er behandling langsommelig. Fordi behandling af ar, både handler om at fjerne den gamle hud og reparere og genskabe den nye hud. Så mit bedste råd til dig, fordi du allerede har opnået gode resultater med Danish Skin Care produkterne, det er at væbne dig med mere tålmodighed. Du skal blot fokusere på, at lade Danish Skin Care produkterne nænsomt pleje og behandle din hud. Selvom det tager tid, så gør du allerede det rigtige og med tiden vil dine ar forsvinde.

Løsningen på dit problem, er IKKE at begynde at bruge Dermaroller! Der er stor risiko for at du vil fremprovokere nye ar! Ligesom du risikere at ødelægge hudens elasticitet, hvilket vil resultere i rynker og slap huden. Og sidst men ikke mindst, så er brug af dermaroller bare ikke spor god til at fjerne ar! Så du kommer til at bruge tid på noget, som med stor risiko vil skade din hud og som intet resultat vil give.

Skulle jeg komme med et lille ekstra råd til dig i behandling af dine ar… Altså udover at væbne dig med tålmodighed og bruge Danish Skin Care serien, så skulle det være at begynde at tage et kosttilskud med Zink.

Så tage endelig forbi en helsekost forretning (det er desværre ikke alle apoteker der har kosttilskud med Zink) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det vil din hud kun have glæde af.